Påkommen av hantverkaren när jag lekte med mig själv (jag lever porrfilms-livet)

 Mitt liv börjar mer och mer likna en porrfilm, och idag var inget undantag. Men låt mig ta det från början. För det började med att jag att jag skulle träffa en kille i lördags, och jag var s.å. j.ä.v.l.a. s.u.g.e.n.

Det kommer ett separat inlägg om vårt möte, men det dröjer lite, och här är orsaken:

Eftersom jag jobbade i helgen, tog jag ledigt idag. Hade en svag känsla av att det var något viktigt jag behövde göra, men mindes inte riktigt vad. 

Så jag tog en liten sovmorgon, en liten joggingtur, en liten mysig dusch och en liten lyxfrukost i morgonrocken.. Och sen började jag skriva om lördagens heta dejt.

Tro mig. Det var hett. Och efter en stunds skrivande kände jag mig rätt het, jag också. 

Så jag tassade in i sovrummet och la mig i sängen med några leksaker och började tillfredsställa mig själv medans jag kollade på ett sexigt klipp med en tjej som blev påsatt i båda sina hål av två rätt ordentliga kåt-kukar.

Den ena av killarna är tatuerad, rätt stor, och bryter lite på nåt slaviskt språk, och han påminner jättemycket om en kille jag låg med för länge sen.. En polack som var typ inget särskilt när man pratade vanligt med honom, men när han slog på sin sex-charm var han helt oemotståndlig och stört sexig och var dessutom ett sjukt bra ligg, så alltid mysigt att tänka på honom, hehe..

Men i alla fall.

Jag njöt av min sköna stund med mig själv, och kom ganska snabbt med en hård men inte så blöt orgasm. Jag låg kvar i sängen och funderade på om jag orkade komma en gång till, eller om jag skulle stiga upp och göra nåt produktivt med min dag. Typ duscha igen eller duka undan frukosten, kanske?

Mitt när jag låg där och funderade, hörde jag ett ljud (närmare bestämt en nyckel i låset i ytterdörren, förstod jag sen) och sen hur ytterdörren slog igen, och två mansröster som pratade med varann i min hall! 

Panik! 

Slängde mig upp ur sängen, kastade in sexleksakerna i ett skåp, slog av telefonen och drog snabbt på mig ett par yogatights och en tisha, och sen slängde jag morgonrocken över detta, medans jag kastade mig ut ur sovrummet och nästan rakt i famnen på de två hantverkare som jag bokat för att fixa en grej. 

Jag citerar mig själv:

"Ta det på måndag, bara att ta min nyckel för jag är inte hemma ändå. Skönt att ha det gjort."

1. Jag var hemma. 

2. Och det där var ett extremt oskönt sätt att bli påmind om vad jag glömt.

 - Men en bra start på vilken p-rulle som helst!

Nu är det här ingen porrfilm, utan en sexblogg, så jag väntar på att hantverkarna ska hantverka färdigt, och sen ska jag duscha av mig snuset och SEN hoppas jag inget mer oförutsett inträffar, så jag kan skriva klart mitt inlägg. 

För det här är ju trots allt en sexblogg...

Har du blivit påkommen i sex eller onani nån gång?


Tillfredsställer mig själv


 

Kommentarer

 1. Tur att du hörde dom. Eller kanske inte. Dom hade kanske velat leka med dig då.

  Min mamma öppnade min dörr en gång när jag bodde hemma. Och
  Där låg jag naken på sängen o runkade för fullt.

  SvaraRadera
 2. Hur har påsken varit?

  SvaraRadera
 3. Jag och fröken E blev påkommen av hennes föräldrar när vi knullade för fullt....

  SvaraRadera
 4. Min fd:s mamma kom på mig då jag luktade och slickade i hennes trosor.

  SvaraRadera
 5. Vi väntar på uppdatering 🙂

  SvaraRadera
 6. Vart tog du vägen. Saknar dig och dina inlägg
  Kram Anders

  SvaraRadera
 7. Hmmm. Undrar så vart du är.
  Saknat dig
  /Anders

  SvaraRadera

Skicka en kommentar

Populärast just nu:

Knullad på en brits på mottagningen