Womanizer med orgasmgaranti

 

Womanizer med orgasmgaranti

Nämen, titta vad jag har fått!

En Womanizer, vibratorn som är utvecklad för att garanterat ge kvinnor orgasm.

Womanizer uppfanns av ett par som ville skapa en sexleksak som på ett nytänkande sätt skulle göra så att fler kvinnor får orgasm. Womanizer stimulerar klitoris utan någon faktiskt beröring, med något som kallas Pleasure Air Technology. Och det låter ju bra och så, men som kvinna är man van vid grejer (och killar, haha) som lovar mycket men inte levererar, så det ska bli intressant att testa.

Jag brukar inte ha svårt att få orgasm, men jag gillar ju att testa nya grejer, så den här lilla godingen ska tvättas och laddas upp och ikväll ska den få bekänna färg!

Har du testat Womanizer? Vad kan jag vänta mig?

Kommentarer

Populärast just nu: