Vi skålar för mitt ex, del 2 (Han fyller min mun)

Det här är fortsättningen på historien om varför jag och mina gummor (tjejgänget jag känt sen tonåren) skålar för mitt ex Chris, varje gång vi ses.

Del 1 hittar du här

Nu är det här inte en recap-blogg, utan en sexblogg, så vi hoppar rakt in i handlingen när jag berättade om några av de saker som jag har lärt mig av Chris, som jag tycker är värt att skåla för.

Sexet börjar långt innan sexet börjar, telefonsex är bra för att lära känna varann, och:

Det är magiskt att fantisera tillsammans! 

Jag har precis fått en magisk, hård orgasm mot Chris hand, och även om jag inte riktigt hämtat mig än, är jag ordentligt sugen på att få honom att känna samma sak som jag känner, och att se samma sak som jag ser, i mina tankar; fantasin om oss två i bastun på gymmet, svettiga kåta, och sååå sexiga..

Jag la mig bredvid Chris och smekte hans oljiga kuk med handen, jag såg hur han slöt ögonen och liksom smälte ner i sängen medans jag fortsatte berätta.

- Vi är fortfarande i bastun. Du står över mig när jag ligger på bänken, håller mitt huvud och du trycker din kuk i min mun medans jag suger dig. Svetten rinner från våra kroppar. Din rygg är helt svettig när jag håller om dig, och jag älskar det. Din kuk är riktigt hård och dregglig nu, och jag är riktigt sugen på dig.

Runkar dig med båda händerna

 

I sängen fortsätter jag att runka hans kuk, den varma oljan bränner mot den lena huden och jag masserar hans kuk och hans kulor med mina händer, samtidigt som jag fortsätter berätta mina fantasier.

- Sen så reser jag mig upp och drar av mig byxorna, och ställer mig framför bänken mot dig, men med ena benet uppe på bänken, och det andra på golvet. Du fattar direkt, ställer dig framför mig och börjar kyssa mig på munnen, på brösten och på halsen, medans dina händer smeker min kropp. Du är så jävla sexig när du är svettig och sådär galet kåt. Du smeker min fitta och jag märker att du blir ännu kåtare när du känner hur våt den är.

- Du lutar dig mot mig och smeker med ditt ollon mot fittan, och glider in lite, lite.
- Bara lite? frågar han.
- Ja, du gnuggar lite, bara.
- Och har jag fattat det rätt att du står vid bänken med ena benet på bänken?

- Ja, du tar tag i mina höfter, du lägger ena armen under låret på det benet som jag har på bänken, så du lyfter benet med din arm istället, och så drar du oss mot varandra.
- Det verkar meckigt, avbryter han mig.
- Tyst nu, jag ska förklara, säger jag och släpper hans kuk med min hand, eller är du redan klar? Retas jag. Han blir tyst, och jag tar tag om kuken igen, och fortsätter visa den hur mycket jag älskar honom, och den, med mina mjuka fingrar och min lena hand som masserar honom upp och ner, ner och upp för det hårda skaftet.

- Jag sätter upp det andra benet på bänken också, och lutar mig bakåt, så jag liksom hänger med överkroppen på den översta bänken, med ena benet som du håller i, andra benet står jag på tå på bänken och fittan trycks liksom mot dig av tyngdkraften.
- Tyngdkraften?
- Ja, tyngdkraften.
- Jag knullar alltså Newton i en bastu, skojar han.

- Ja, i alla fall är det väldigt skönt, för du har väldigt bra grepp om mig och kan gunga mig ner över dig. Och när jag glider ner över din kuk, skojar du inte mer, säger jag och startar min lilla fingervibrator mot hans kuk. Han blir så förvånad att han hoppar till först, men sen slappnar han av och tar en djup suck. Jag masserar hans kuk, hans kulor och bakom kulorna, mot rumpan, med vibratorn. Den surrar dovt när den försvinner iväg mellan hans lår, och jag hör hur han andas tyngre.

- Du har fyllt hela min fitta med din kuk, och lyfter mig upp och ner över din kuk, i ditt eget tempo. Min fitta är riktigt trångvåt nu, och jag vill komma. Men jag kan inte släppa taget om bänken, för då kommer vi båda att ramla, så jag får hålla mig lite till, både i bänken och med orgasmen. Du börjar också närma dig, men du vill få mig att komma först, så du får en idé.

- Du ställer mig mot väggen i bastun, med ena foten på golvet, och den andra på bänken. Det varma träet bakom mig bränner nästan min hud, och varje gång du kommer in i mig känner jag värmen från din kuk spridas inuti mig. Du står med lätt böjda ben framför mig, håller mitt ben med din ena hand, och andra handen håller min rumpa medans du pressar dig in i mig, och jag är så nära att komma.

- Min fitta är så våt så det rinner ner för låren på mig, och du trycker kuken mot alla rätt ställen. Jag lägger min ena hand mot min klitta och trycker mot den, samtidigt som du ökar takten på stötarna i mig. Så börjar orgasmen vibrera i mig, långsamt och försiktigt först, men du känner att det är på väg, och tar ett hårdare tag om mig och trycker dig med ännu mer passion in i mig.

- Sen växer det, mina ben börjar skaka och jag trycker mig mot dig samtidigt som jag masserar klittan. Jag ber dig spotta på mina fingrar, så de ska bli våta, och det gör du. Känslan av ditt spott mot min klitta gör mig helt galen, och orgasmen kommer direkt. Våg efter våg går genom min kropp, och du får ta tag med båda händerna om mina skinkor, för att kunna hålla dig kvar i mig, medans jag kommer. Min fitta pulserar, inifrån och ut kommer strömmar av njutning genom min kropp, och när din kuk borrar sig igenom mig, gör det det bara ännu skönare.

- Nu vill jag också komma, mumlar han bredvid mig i sängen.
- Jadå, snart. Men först ska du komma i bastun, säger jag mjukt och spottar på kuken i min hand, innan jag fortsätter smeka den.

- Jag sätter mig på bänken framför dig, och du står kvar på golvet. Din kuk är alldeles glansig av min fittsaft, och smakar underbart när jag börjar slicka på den, och bjuda in den i min mun. Jag visar dig att du ska hålla mitt hår, och då blir du genast hårdare, och jag får gapa stort. Du passar på att pressa in dig lite mer i min mun, och drar lite i mitt hår så du kan titta i mina ögon. Jag blir kåt igen, och börjar smeka mig själv med ena handen. Den andra handen håller jag mot din skinka, när du börjar knulla min mun.

Får kuken i munnen

 

- Du rör dig mjukt först, pressar dig försiktigt mot botten av min mun, ner mot halsen, och låter mig kväljas och vänja mig vid hur stor du är. När du märker att jag slappnar av och börjar andas, drar du ut kuken en liten bit, innan du pressar in den igen, lite längre den här gången. Jag kväljs igen, och du drar ut kuken så jag kan spotta slem och saliv över dig. Det rinner nerför din kuk och droppar över din kulor.

- Du fortsätter pressa in kuken i min mun, längre och längre in. Varje gång jag kväljs, låter du mig spotta och dreggla över din kuk, innan du trycker in den igen. För varje gång blir ditt grepp i mitt hår hårdare, och jag pressar dig mot mig genom att trycka på din skinka, så du vet att jag vill ha dig djupare.

- Jag gapar stort och du dunkar in kuken i min mun och trycker mitt huvud ner över dig för att få kuken någon centimeter till ner i min hals. Jag spottar och harklar mig när du drar ut kuken och njuter i fulla drag av hur du knullar min mun. Jag känner att du är på väg att komma, kuken börjar pulsera och växer mer och mer, och ditt grepp om mitt hår är stenhårt, jag kommer ingenstans. Du drar ut kuken ur munnen och säger till mig att runka och suga dig, så jag tar tag om din kuk och spottar först över den, innan jag börjar suga dig hårt och snabbt, samtidigt som jag runkar dig.

- Så tar du tag om kuken och lägger mig ner på madrassen, och ställer dig mellan mina ben och börjar smeka dig själv, samtidigt som du gnuggar kuken mot min fitta, som blir alldeles kladdig. Jag börjar smeka mig, leker med kuk-kladdet mot min klitta och i min trånga fitta. Jag ser på dig att du är riktigt kåt, och du runkar kuken med bestämda tag. Så särar du mina ben lite, så du kan se rakt in i min fitta, den svullna klittan och de glansiga blygdläpparna, och det lilla hålet som du älskar att fylla.

- Du börjar komma över min fitta. Du skjuter dina kåta strålar mot min klitta, mitt fitthål, och på mina blygdläppar. Jag smeker min klitta hårdare, masserar mig själv på både insidan och utsidan, med din gosiga kräm. Du tar två fingrar och trycker först in dem i min kladdiga fitta, och sedan i min mun, och när jag känner smaken av din sperma på dina fingrar, börjar jag komma. Orgasmen är riktigt hård denna gången, och känslan är magisk. Jag fortsätter att slicka rent dina snuskiga fingrar medans jag kommer, och sen kysser du mig hårt och smaken av oss är snuskig och upphetsande.

- Fy fan va hett, viskar han bredvid mig i sängen. Jag säger inget, bara böjer mig fram så jag står över hans kuk. Nu när jag berättat färdigt om mina bastufantasier, kan jag äntligen suga av honom ordentligt.

Jag fortsätter massera in den varma oljan med den lilla vibratorn, samtidigt som jag slickar runt ollonet med min stäva, retsamma tunga. Jag suger på ollonet, slickar det rent från oljan, och suger in mer och mer av kuken i min mun.

Han pressar sig mot mig, det här vet jag att han längtat efter.

Jag trycker in kuken en liten bit i munnen, tills jag känner att jag kväljs lite. Då drar jag ut den och spottar över min hand och hans kåta kuk. Tror faktiskt den växte lite, direkt. Jag fortsätter smeka honom med vibratorn, försöker hitta den rätta punkten vid hans rumpa, samtidigt som jag knullar kuken med munnen, upp och ner.

Saliven rinner över kuken och jag försöker suga så hårt jag kan, samtidigt som jag pressar in den lilla vibratorn djupare mellan hans skinkor. Jag har spottat så mycket på honom nu, så det är riktigt vått och lent där, och han stönar högt när jag hittar rätta stället. Då trycker jag till lite extra med vibratorn och ställer mig bekvämt, så gapar jag stort över hans kuk, och tittar på honom.

- Ska du knulla min mun lite, då? Frågar jag, och ser hur hans pupiller vidgas. Han tar tag om mina kinder med händerna, och börjar jucka kuken in i min mun och min hals, med mig ståendes på knä över honom. Jag smeker hans kuk, och njuter av hur hård han blir. Det smaskar och plaskar från min mun när han trycker in kuken i mig, och vibratorn surrar sitt gulliga lilla "brrrr" på hans skönaste punkt. Jag vickar lite på fingret som håller vibratorn, och känner hur han spänner hela kroppen. 

Kladdar ner mig ordentligt

 

Orgasmen sköljer över honom, hårt och aggressivt. Han fortsätter röra kuken i munnen samtidigt som han tömmer satsen så det skvätter ur min mun och ner över hans kuk och min hand. Jag får hålla andan för att inte kvävas av den saftiga krämen och hans svullna kuk som fortsätter njuta av min mun. Så blir han stilla. Jag masserar hans lår medans jag slickar och pussar hans kuk. Den är fortfarande hård, men jag känner hur han slappnar av.

- Det var min fantasi, säger jag, och torkar av lite av hans sperma från hans mage och min hand.
- Underbar, sluddrar han, helt underbar. Jag älskar dina fantasier och vår verklighet.
- Jag med, säger jag och kurar in mig bredvid honom. 


Att ha sex i en bastu var inte nånting någon av oss hade drömt om innan detta, men efter den här sexiga stunden tillsammans, bestämde vi oss för att leva ut den fantasin så snart som möjligt!

 

Vad har du för fantasier som du inte levt ut än?

Nu när solen börjar komma fram lite mer, har jag börjat fundera lite på sex utomhus, en het sommardag... vad tror du om det?

Kommentarer

 1. Vilken underbar fantasi.
  Härlig läsning innan man ska gå hem från jobb.
  Har nog upplevt de flesta fantasier jag haft faktiskt. Men man vet ju aldrig fler kanske kommer.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hoppas det kommer nya, spännande att testa nytt, ju! Vilken var din anuskigaste fantasi hittills?

   Radera
  2. Fistfuck har länge varit en fantasi o det har jag testat. Mycket squirt när vi gjorde det. Fy tusan nu blev man ju kåt av tanken.

   Radera
  3. Så otroligt häftigt! 😍 Måste vara världens känsla, för båda parter.

   Radera
  4. Ja det är riktigt härligt. Det får du testa om du inte gjort det.

   Radera
  5. Jag vet inte om jag vågar... 🙈

   Radera
  6. Mycket glidmedel så funkar det. Vad är det största du haft i dig då

   Radera

Skicka en kommentar

Populärast just nu:

Knullad på en brits på mottagningen