Swingerspappan vill ses!

 Swingerspappan, som nog är en gangbang-pappa, har hört av sig. Jag backade lite pga fick inte riktigt grepp om honom, men nu verkar det som om han i alla fall vill få grepp om mig. (Bokstavligen)

Vi har skrivit lite då och då, men jag fick som sagt vibben att han inte är riktigt klar för att ses. Men det är han. Bara inte på det sättet som mina andra potentiella ligg vill ses, alltså hos mig eller sig.

Swingers/gangbang-pappan föreslår att vi ses på en sexklubb. Eller nånstans där det finns många killar som kommer att älska att se mig bli påsatt (tror Swingers/gangbang-pappan, jag vet inte).

Jag har aldrig varit på sexklubb, jag vet inte vad jag ska förvänta mig, eller om jag kommer att kunna slappna av. Men nyfikenheten pirrar!! Vad finns det ens för olika ställen? Är några typer av sexklubbar bättre eller säkrare än andra?

Jag har inte sagt nej än - såklart. Jag vill bara veta mer. Känns dumt att säga nej innan jag testat, det KAN ju vara det bästa jag vet, fast jag inte vet det än...


Fortsättning följer, som jag så ofta skriver, men den här gången hoppas jag verkligen det!!!

Kommentarer

 1. Låter spännande men sexklubb hade inte varit min grej.
  Men killarna där lär ju bli glada av o se dig. Du kommer blöta ner alla där.
  Klart du ska testa om du vill. Som sagt man lever ju bara en gång.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag vet inte heller om det är min grej, men tänker att det bästa sättet att ta reda på det, är att gå med någon som har koll.

   Vad kan gå snett, förutom.. Ja... allt?! 😂

   Radera
  2. Kan vara så att du dränker några killar i fittsaft. Men det hade ju visserligen varit trevligt.

   Radera

Skicka en kommentar

Populärast just nu:

Knullad på en brits på mottagningen