Sexleksaksfest, del 2

 Ett av mina ligg fick hjälpa mig att testa några nyinköpta sexleksaker. När vi var klara hade vi testat fem grejer, och hela sängen var ett slagfält 😁

Och eftersom det här är en sexblogg och inte en ekonomiblogg, ska du få veta allt.

Del 1 hittar du här, men det går bra att bara läsa det här inlägget också.

Jag låg med rumpan upp och huvet ner i sängen, och kände hur han spottade på mitt rövhål, och masserade det med sin tumme, innan han tryckte in två kulor av The Triplets-vibratorn, försiktigt men bestämt. Han hällde olja på mig, och tryckte in den sista, största kulan i min kåta röv, och jag skrek av njutning och lite, lite smärta. Den jäveln var stor!


Det rann och rann om min fitta, och pulsen i den var stenhård, när jag kände att han ställde sig tillrätta mellan mina ben, särade på dem med sina knän, så jag blev riktigt öppen för honom, och började pressa sin kuk in i min fitta.

Det var inte lätt. Dels var mitt rövhål fullt, och dels var jag så kåt så min fitta var supertrång, och varje gång han fick in kuken en liten bit längre, drog jag mig bort från honom och kom med en våt, hård stråle över hans kuk och sängen.

Nu menar jag inte att han hade något att klaga på, jag säger bara att han inte fick så mycket fitta.

Han hällde mer olja över min trånga röv, och fortsatte försöka pressa in den tredje kulan i hålet. Jag pep och gnydde av en blandning av smärta och njutning. Jag ville verkligen bli ännu mer fylld, men varje gång jag kände den mjuka vibrationen pressas längre in i min rumpa, drog den ihop sig i en kramp av njutning, och slöt sig hårdare om kulorna som redan fyllde mig. Men han gav inte upp. Han smekte min fitta med fingrarna, och slickade mig mellan skinkorna, över blygdläpparna och runt stjärthålet.

Kåtsafterna rann nerför benen på mig, och jag låg i en pöl av mina egna orgasmer. Mitt hår var blött, mina armar var blöta.. Han la ännu en morgonrock under mig, och la mig tillrätta på alla fyra igen. Men nu drog han isär mina ben ytterligare litegrann, så att jag låg med benen i vinkel ut från kroppen som en liten groda framför honom.

Så kände jag hur han la sitt varma, hårda stånd mellan mina skinkor, och masserade kuken med långa, bestämda drag. Så la han sitt ollon mellan mina blygdläppar, och pressade in det precis så långt att min fitta öppnade sig och ville ha mer. Han hällde en varm stråle olja över mitt stjärthål och innan jag hann reagera, pressade han in den tredje kulan och körde röv-vibratorn i botten. Orgasmen exploderade i min kropp, och jag sköt ännu en kraftig fontän över hans kuk, som han vällustigt runkade medans mina safter sprutade över honom.

Så la han igen kuken mellan mina skinkor, och jag kunde känna en ny vibration mot min fitta. Han hade satt på sig Romp Juke penisring med vibrator, och vänt den så att den stora delen av vibratorn tryckte mot min klitta och hans pung, medans vibrationerna i ringen retade min öppning och hela vägen runt hans nu rätt grova och ådriga stånd.

 


 

Helvete, va sexigt.

Jag tryckte mig mot honom, klappade min fitta med min ena hand, och sprayade ner morgonrocken och honom med squirt.

- Kom igen, stönade jag ner mot madrassen, och lyfte rumpan och svankade mot honom, kom igen och knulla mig då.

- Är du verkligen kåt då, frågan han klurigt och jag blev nästan förbannad. Tror till och med att jag morrade lite i madrassen och viftade på min välfyllda rumpa så han fick känna min blöta fitta mot hans rejäla stånd. Som tur var, retades han bara, så det tog inte så lång tid innan han började pressa ollonet in mellan mina blygdläppar.

Han tog ett ordentligt tag om mina höfter, tryckte till stjärtvibratorn med tummen, och drömde kuken ner i botten på mitt kåthål, innan han drog ut den hela vägen så att jag skulle kunna komma hårt över honom. Jag skrek av njutning, klappade fittan och sprutade och sprutade.. över honom, kuken, morgonrockarna och allt däremellan. Vibrationerna i min rumpa gjorde orgasmen otroligt stark och intensiv och jag njöt ordentligt.

Så tryckte han kuken mot min öppning igen, och den här gången pressade han långsamt in den, centimeter för centimeter, så att jag långsamt fylldes av honom, och långsam, långsamt fick känna de underbara vibrationerna från kukringen.

- Är du beredd, gumman? Viskade han, och innan jag hann svara, pressade han sig mot mig med kuken, och samtidigt som han började dra ut kuken ur mig, drog han ut rövkulorna, en efter en. Jag fick ännu en intensiv orgasm, skrek i madrassen och kände hur det rann fittjuice över hans kuk som fortfarande var i mig.

När han drog ut den sista kulan, och kuken ur mig, sprayade jag honom med squirt igen, och kände hur mitt rövhål pulserade. Han fyllde mitt rövhål med olja och masserade mig så oljan rann över mig, och jag hörde honom stöna vid anblicken av hur min rumpa pulserade med oljan rinnandes.

Så pressade han toppen på kuken mot min hungriga rövöppning, och började fylla mitt allra syndigaste, kåtaste, snuskhål med sin kuk. Jag masserade honom med rumphålet, och tryckte mig mot honom. fan, va stor han var, han spände ut min stjärt ordentligt med kuken, och jag kunde nästan känna hans puls i mig.

Jag pressade mig mot honom tills det tog stopp i röven på mig, han var inte ens halvvägs med sin kåtpåle, och bara tanken på att det fanns mer att få, fick mig att pressa mig hårdare mot honom, så att jag exploderade i en orgasm som blev riktigt våt. Jag klappade min fitta medans orgasmen dunkade i mig, och han fick pressa ordentligt för att inte åka ut ur min rumpa.

Så drog han ut kuken ur röven och drog av sig penisringen. Mer olja över mina skinkor och rövöppningen, och så pressade han in kuken. Längre, och längre in, medans han stönade och höll mina höfter i ett fast grepp.

Jag höll andan och vågade knappt röra mig, för att det var så skönt. Till slut hade han tryckt in hela kuken i min lilla rumphåla, och började pumpa mig med bestämda, korta tag.


Jag särade benen och tryckte upp rumpan mot honom, det var så skönt så det gick blixtar genom kroppen på mig. Han började pumpa hårdare, och med längre och längre tag, tills han knullade min rövöppning med hela kukens längd, in och ut.

Jag vickade på rumpan och knep om hans kuk när han nådde botten. Jag kunde känna att han var nära orgasmen, för hans andetag blev tyngre, hans grepp om mina höfter hårdnade, och han började pumpa hårdare och hårdare i min lilla, mjuka stjärt.

Hans höfter slog emot mina skinkor när han tryckte in hela kuken i mig, igen och igen. Jag sträckte ut handen och fick tag på min Belladot Ebba, dildo med vibrator, som jag satte igång på lägsta vibration, och masserade min klitta med. Underbart skönt, nu var jag också nära på att komma.

Han drog ut kuken ur min rumpa, tog dildon från min hand och pressade in den i min kåta fitta. Han dunkade den mot min g-punkt några gånger innan han drog ut den så jag fick komma med en underbar fontän.

Så tryckte han in den så långt han kunde i kåtfittan, och hörde mig stöna högt av njutning. Sedan kom ollonet mot lilla rumphålet, och han började fylla upp mig igen. Jag masserade min klitta med handen och kände hur jag var på väg att få en riktigt härlig orgasm, så jag öppnade rövhålet och började pressa mig mot honom.

Jag hörde hur han muttrade nånting, och började pressa sig hårdare mot mig. Så tryckte han kuken i mig allt han hade och började knulla mig bestämt och hårt. Min lilla stjärt vidgades mer och mer, och fittan kramade om dildon som fyllde henne.

Då började han komma, jag kände hur hans kuk började pulsera och bulta i mig, och han gungade och dunkade med den, så långt in han kunde komma i min kåtröv. Jag särade benen och klappade min klitta, och med andra handen tog jag tag i dildon och tryckte den lite längre in i mig.

Han stönade högt av känslan av min orgasm som byggdes upp, både min fitta och min röv klämdes åt om hans kuk och den surrande vibratorn, medans mina fingrar smekte klittan.

Fittsafterna rann ur fittan på mig, och jag fick en enorm orgasm över hans kuk, dildon, och min hand. Han fortsatte att pressa kuken i mig medans vågorna sköljde genom min kropp.

Till slut drog han ut kuken ur rumpan på mig, och började smeka utsidan av rövhålet med sina fingrar medans jag lugnade mig. Jag drog ut dildon ur fittan, och squirten var hård och underbar, innan jag ramlade ihop i sängen, på två genomblöta morgonrockar, med röven full med underbar sperma, och sexleksakerna utspridda runt mig.

Jag kunde inte ens prata, hela kroppen skakade på mig, av urladdningen och njutningen. Men också av ansträngningen. 

Han log mot mig, pussade mig i ansiktet, på kinderna, i pannan och på läpparna.

- Du smakar fitta överallt, sa han och smekte mig på ryggen. Underbart!

-Mmmm, sa jag och låg kvar i efterskalvet av min hårda orgasm. Jag kunde se hur min fitta fortfarande pulserade.

Han fortsatte att massera min kropp några minuter, och sedan slank han iväg till duschen. Jag låg kvar i mitt snusk och försökte begripa vad som precis hade hänt.

Jag kände mig väldigt nöjd med min morgon, med mig själv, och med min magiska kropp som kan skapa sådan enastående njutning.

 Sen insåg jag..  vafan?! Vi har ju en grej kvar att prova..!

(Fortsättning följer.. kanske)


Kommentarer

 1. Men du, shit alltså vilken upplevelse. Snacka om att du fick mig kåt. Kändes som man skulle komma av att bara läsa din berättelse. Men vem vet du kanske får se mig spruta vid tillfälle
  Kram Anders

  SvaraRadera
 2. Ja, när jag läste igenom texten blev jag väldigt sugen själv, hihi

  XO, Anna

  SvaraRadera
 3. Precis vad jag tänkte på. Du måste väl själv ha blivit värdigt kåt av att skriva om din upplevelse 😅😅.
  Kram
  Anders

  SvaraRadera
 4. Ja, det blev lite mysigt ;)
  XO, Anna

  SvaraRadera
 5. Snacka om att man blev kåt av att läsa detta.
  Ser fram emot fortsättningen.

  SvaraRadera
 6. Ja, fortsättningen kommer, H, men så länge hoppas jag dagens inlägg funkar ;)
  XO, Anna

  SvaraRadera

Skicka en kommentar

Populärast just nu:

Knullad på en brits på mottagningen