Sexleksaks-fest, del 1

 Ett av mina ligg fick hjälpa mig att testa några nyinköpta sexleksaker. När vi var klara hade vi testat fem grejer, och hela sängen var ett slagfält 😏

Och eftersom det här är en sexblogg och inte en bokblogg, ska jag försöka återberätta hur det gick till.

Grejen är att kvällen innan var det mellofest och efterfest efter mellofest. Jag och gummorna hade jättekul, dansade och sjöng och spelade spel och levde ut. Det var länge sen jag var så stökig. Smsade lite med ligget på kvällen, men jag orkade faktiskt inte med nån grabb när jag och töserna hade så kul.

Men när han hörde av sig på morgonen, när jag fortfarande låg i sängen, nyvaken och lite småsugen.. då passade det perfekt!

Han fick helt enkelt kasta sig i en taxi, bakfull och jävlig. Jag gick upp och låste upp dörren efter att vi hade snackat, och somnade om sen (gumman var trött, brukar inte hålla på och dansa på nätterna). Så när ligget kröp ner i sängen blev jag lite överraskad först, innan jag kom ihåg att jag bjudit in honom.

Ligget var helt naken, och hans hud var så varm, och han luktade gott av ny dusch och lite tandkräm. Han tog tag i mina höfter och drog mig till sig, med ryggen mot honom. Han var semi hård redan. Han borrade in ansiktet i min nacke och mitt hår och suckade djupt.

- Jävlar, vad jag ska fylla dig, viskade han, och började smeka och massera mig på brösten, höfterna, rumpan, armarna, ryggen..

Jag åmade mig njutningsfullt närmare honom och tryckte rumpan mot hans kuk. Jag kände hur den styvnade till när jag tryckte den mellan mina skinkor. 

Han la ena armen runt mig och tog tag i min fitta med ena handen och höll henne i ett fast, tryggt grepp och började pressa sin kuk mot min bak. Det gick en rysning genom hela min kropp när jag kände hans kuk mot min rumpa, och hans andetag mot min hud. Älskar en go sked!

Jag vände på huvet och försökte fånga hans blick..

- Är du sugen på att testa några nya grejer som jag har köpt?

Hans grepp runt mig hårdnade och han tryckte ståndet mot mig.

- Ta fram dom, vad väntar du på? Väste han, och jag hörde att han hade blivit lite hes helt plötsligt.

Jag hämtade en låda med de nytvättade och laddade nyinköpen, en olja och lite annat och hällde ut dem i sängen och sen gick vi loss!

Det första vi testade var Flutter Finger från Belou. Det är som en ring med en tulpan på, och den lilla tulpanen vibrerar, kan jag säga!!!

Han började med att försiktigt snudda undersidan av mina bröst med den surrande blomman, och jag rös och åmade mig av välbehag. Han fortsatte massera mina bröst med sina händer och vibratorn, och fortsatte över min rygg, min rumpa och över mina lår. När han kom till framsidan av min kropp, magen och ner mot venusberget, fyllde han först sin hand med olja innan han gled neråt med ett tyst surrande.

Jag älskar känslan av olja som rinner över min hud..

Han la undan tulpanringen och vände mig på rygg så jag låg med benen tätt ihop framför honom. Han satte sig på knä bredvid/ över mig och hällde mer olja över Venus och mellan mina lår. Benen låg så nära ihop att det blev som en liten sjö av olja där min fitta mötte insidan av mina lår, men sakta, sakta rann oljan ner över min fitta.

Han oljade in mina bröst och masserade dem tills jag rös. Min bröstvårtor blev styva och stack upp från huden som två mörkrosa geléhallon, och jag kunde se på hans blick att han älskade det. 

Han var naken, och ståndet hade vuxit till sig och stod fint bredvid mig. Den ådriga kuken gungade lite när han rörde sig, förhuden hade åkt tillbaka och hans ollon glänste mjukt och lent. Hans pung var rakad och jag längtade efter att få smeka kulorna med min tunga och mina fingrar.

Jag tog tag runt kuken precis vid ollonets kant, så att det blev som en liten skål av mina fingrar ovanför ollonet, och så hällde jag olja i "skålen". Sedan släppte jag lite taget om ollonet, så oljan kunde rinna ner över kuken samtidigt som jag smekte hans ollon och skaftet. Hans suck sa mig att det här var en sensation han uppskattade.

Jag fortsatte massera och smeka hans kuk med min hand, medans han masserade min kropp med sina. Han hade pressat ner sin hand i det trånga utrymmet mellan mina lår, och pressade sin hand och sina fingrar mot mina blygdläppar. 

Hans kuk var varm och hal mellan mina fingrar, och om jag höll handen stilla kunde jag känna hans puls i den. jag fortsatte massera honom med oljan, och hällde på mer och mer, tills det rann nerför både kuk och pung. Jag vände mig lite åt sidan, så jag kunde smeka kuken med ena handen, och massera pungen och kulorna med den andra. Han suckade lite, och drog efter andan, när jag kramade lite extra.

Jag särade lite, lite på benen så han skulle kunna komma åt min fitta bättre, och det gjorde han.. Han tog ett ordentligt grepp om hela min fitta och masserade henne med hela handen. Jag stönade av njutning, nu började hon svullna och pulsera. Så drog han isär mina lår och kröp ner i sängen. Jag älskar när han slickar mig. Han är så rakt på och bestämd, och i vanliga fall gillar jag inte riktigt det, men här är det bara att slappna av för han gör aaaaallt rätt..

Han höll mina höfter och tryckte sitt ansikte mot min fitta och pussade den, hårt, på venus, på blygdläpparna, på klittan och överallt han kunde komma åt. Så sträckte han ut sin tunga och slickade mig nerifrån och upp, med långa, halvhårda tag.

Inga mjuka, små, fjäderlätta, fladdriga blygslick här, inte! Nej, han pressade tungan mot mig så nära han kunde, och när han slickat så en stund upp och ner, började jag sära benen mer och mer, för att han skulle komma åt djupare in. Han tog sin tumme och smekte mig precis ovanför klitoris, och pressade tungan mot min öppning och slickade liksom neråt.

Så satte han munnen lite ovanför klittan, och pussade och sög lite på henne, medans han tryckte två fingrar mot öppningen, och började smeka min fitta inifrån. Jag blev väldigt våt direkt, och kände att orgasmen var nära. Han märkte att jag började trycka mig mer och mer mot honom, och åressade fingrarna mot min g-punkt lite lätt. Jag tror både han och jag blev förvånade över hur snabbt och hårt jag kom, när han drog ut fingrarna ur mig.

Jag skrek rakt ut och vred mig i sängen, min fitta sprutade en varm, fin fontän över hans bröst, hans arm och sist i hans hand när han tog tag om min fitta och tryckte ner mig i sängen igen och fortsatte massera min g-punkt. Igen började jag trycka mig mot honom för att få mer, och igen drog han bort handen från mig, så att jag fick en sprutorgasm över honom.

Plötsligt stod jag på alla fyra i sängen, och han stod bakom mig och pressade in sina fingrar i min fitta. Nu var jag riktigt kåt, och riktigt, riktigt trång. Varje gång han drog ut fingrarna ur mig, kom jag med en hård, varm stråle över sängen, och tryckte min rumpa och fitta mot hans ansikte.

Så kände jag en mjuk stråle av olja rinna över min rumpa, över hålet och ner mot min fitta, och så en liten mjuk vibration mot min hud. Min rumpa fick puls direkt, och jag tryckte mig mot vibrationen från The Triplets. Men idag var jag trång, han fick inte in den i öppningen direkt, utan fick smeka mitt rumphål en stund med både fingrar, tunga och vibrator, innan han försiktigt kunde pressa in den första kulan på vibratorn.

Känslan av att få fylla ut stjärten med lite gott, var fantastisk. Jag la handen på min fitta och klappade lite över klittan, och kom i en riktigt hård och lång fontänorgasm, så det blev en liten pöl under mig i sängen. 

Fontänorgasm

 

Han la dit min ena frottémorgonrock, och fortsatte massera min rumpa med vibratorn, testade olika vibrationer med fjärrkontrollen, och fyllde min fitta med sina fingrar. När han hittade en vibration som jag stönade extra av, la han bort fjärrkontrollen och pussade mig på skinkan medans han juckade med kulan i min stjärt.

Jag låg med rumpan upp och huvet ner i sängen, och kände hur han spottade på mitt rövhål, och masserade det med sin tumme, innan han tryckte in två kulor av vibratorn, försiktigt men bestämt. Han hällde olja på mig, och tryckte in den sista, största kulan i min kåta röv, och jag skrek av njutning och lite, lite smärta. Den jäveln var stor!

Det rann och rann om min fitta, och pulsen i den var stenhård, när jag kände att han ställde sig tillrätta mellan mina ben, särade på dem med sina knän, så jag blev riktigt öppen för honom, och började pressa sin kuk in i min fitta.

Det var inte lätt. Dels var mitt rövhål fullt, och dels var jag så kåt så min fitta var supertrång, och varje gång han fick in kuken en liten bit längre, drog jag mig bort från honom och kom med en våt, hård stråle över hans kuk och sängen.

Nu menar jag inte att han hade något att klaga på, jag säger bara att han inte fick så mycket fitta.

(Fortsättning följer...)

Vill du veta vad som hände sen?

 


 


Kommentarer

 1. Bästa jag har läst på länge😍

  /A

  SvaraRadera
 2. Wow vilken underbar stund du fick. Har du lätt för att få fontänorgams? Hade gärna bytt plats med killen och gjort det skönt för dig. Hade velat slicka dig när du sitter på mitt ansikte och sen hade jag velat att du sprutade i mitt ansikte.
  Mmm du fick igång mig.
  Kram
  Anders (mail) om du fattar?

  SvaraRadera
 3. Halloj Anders, jag fattar ;)
  Jag har väldigt lätt att få fontänorgasmer, med rätt person, hehe
  Härligt att du kom igång, njut av känslan!

  XO, Anna

  SvaraRadera
 4. A.. Ja, det var ju ett tag sen jag skrev nåt ;)
  XO, Anna

  SvaraRadera
 5. Vilken underbar läsning.

  SvaraRadera
 6. H, visst är det gott?! Glad jag blir att du gillar..
  Anna

  SvaraRadera

Skicka en kommentar

Populärast just nu: