På förekommen anledning - rör inget

 Jaha, det var den lediga dagen! 😂

Jag brukar försöka blogga på söndagar, men idag tänkte jag att jag istället för att skriva, skulle göra några pyttesmå, knappt märkbara förändringar på bloggen. Fick inte tag på Redaktör'n (som också är min nej-sägare, brandvägg och livvakt) så kunde inte fråga om hans åsikt innan jag satte igång (eller så fick jag tag i honom, han sa nej och jag gjorde det ändå, jag är osäker på vilket..)

Jag pillade lite och knappade lite, och vips hade jag ställt till med nåt som tog hela dagen att rätta till! Helt otroligt! Jag är så förbannad på mig själv, för idag var min enda lediga dag, men har jag fuckat upp, måste jag fixa det. Direkt.

Så nej, antagligen funkar inga länkar i bloggen, och alla kommentarer är borta.

Du får jättegärna hjälpa mig att få ordning på det här, genom att kommentera på dina favoritinlägg igen - och kommentera gärna på inlägg där länkarna inte funkar 💗

Det som är bra med den här lilla krisen, är att nu har jag fått fixa utseendet lite, och lärt mig en läxa.

Rör inget, förstör inget - skriv för ditt liv, är mitt nya motto för inställningar i bloggen!

Kommentarer

Populärast just nu:

Knullad på en brits på mottagningen