Knullad och kvävd på stadshotellet

 Jag åkte till hans hotell med trosorna i handväskan. Jag bestämde mig för att ha byxor och inte kjol, för jag var så kåt och taggad och fuktig och redo, så jag var lite orolig att det skulle börja rinna nerför benen på mig.

(Men varför är det trosor på bilden, nu fattar du ingenting? Lugn, läs vidare så fattar du)

Eftersom det var "kom-ferens" på hotellet, blev det en vit, lite urringad skjorta till byxorna, och en tunn bh under, så jag kunde känna det krispiga tyget mot mina styva bröstvårtor. Jag hann inte tvätta håret så det åkte upp i en lite slarvig knut. Långt hår i knut, skjorta, svarta byxor... När jag tittade mig i spegeln var det bara glasögonen som fattades, för en lärarinne/sekreterare/chef/sträng rektor-fantasi!

Jag tog inte glasögon. Nästa gång, kanske...

När jag kom till hotellet, låg det mycket riktigt ett kuvert till mig i receptionen. Han hade smsat sitt namn och titel till mig så jag skulle kunna hänvisa till honom om någon undrade vem jag var (vi hade kommit överens om att jag var hans kollega som bara skulle stanna över dagen, men behövde låna hans rum pga migrän)

Jag fick en galen idé och bad om ett papper och kuvert. 

- Vi har tyvärr bara stora A4-kuvert kvar, ursäktade sig receptionisten
- Det blir perfekt! sa jag och log mitt varmaste leende.

Jag skrev hans namn på kuvertet, skrev orden "viktigt meddelande" på papperet och vek ihop det, och la det i kuvertet. Sen lutade jag mig över receptionsdisken och tryckte kvickt ner trosorna i kuvertet, innan jag klistrade igen det med tejpremsan. Så ropade jag på receptionisten.

- Har du lust att lämna det här till honom, frågade jag henne, han behöver det för han ska hålla min presentation istället för mig, om en stund..
- Självklart, det fixar jag, sa receptionisten och klapprade iväg på sina receptionistklackar mot konferenslokalerna.

Jag skrattade inombords åt att han alldeles strax skulle få ett kuvert med mina vita spetstrosor i, på en konferens med massor av viktigt folk som pratade om viktiga saker med viktiga miner. Skyndade mig till hissen och åkte till hans våning, och smet snabbt och lätt in i hans rum. Jag kastade av mig skor och strumpor innan jag började kolla in rummet.

Han verkade vara en regelbunden "kom-ferens"-gäst, för management hade lämnat en liten välkomstkorg med frukt, choklad, ett kort och en flaska (billigt) bubbel i en ishink. Rummet var lite sådär superior-stil, med stora fönster mot Hotellutsikt 1A, en sittgrupp i ena änden av rummet, en stor säng i andra änden av rummet, och ett badrum med ett badkar och många speglar.

Jag tog några vindruvor och åt dem medans jag gick några varv i rummet. Det blev snabbt tråkigt, så jag slängde mig i soffan och skrollade lite på mobilen och letade efter en musikkanal på teven.

Jag blev så överraskad så jag hoppade till i soffan, när han klev in i hallen, en stund senare. Han var stor, muskulös och fucking fucktastic. Helvete, vilken sexig man. Han stängde smidigt dörren bakom sig (hur nån så stor och kraftig kan vara så smidig fattar jag inte) medans jag gick för att hälsa på honom. Han log ett brett leende och började gräva i sin ena innerficka på kavajen.

"Jaha, det är där puffran är", tänkte jag, tätt följt av ett "för att vara så jävla blyg utsätter jag mig ändå för en del RÄTT KOMPLICERADE situationer"

Oroa dig inte, det här är fortfarande en sexblogg och ingen krim-blogg.

Det han tog fram var mina trosor. Han log och bet i dem med tänderna, samtidigt som han tog tag om min midja med båda sina armar. Han tryckte ansiktet, med mina trosor fortfarande i munnen, mot min hals, samtidigt som han lyfte upp mig, och jag slog benen runt hans midja för att hålla i mig.

Jag kände hur han andades och skrattade med trosorna mot min hals.

- Äntligen ses vi, mumlade han och bar in mig till sängen. Han la mig på sängen, och la sig bredvid mig. Tog ut trosorna ur munnen och tittade fascinerat på mig.

- Vet du att hon kom med dina trosor till mig mitt i min presentation? Hon måste ha trott att det var nåt jätteviktigt! Han började plötsligt gapskratta, och pussade mig hårt mitt på munnen.

- Du är verkligen nåt extra, Anna, så jävla roligt. Har du tagit nåt att dricka?
- Nej, men jag tänkte precis ta ett bad.
- Jag förstår. Men om du tar ett bad, så kommer jag med nåt att dricka. Huset bjuder på sin billigaste Prosecco eller ... han rullade upp från sängen och öppnade minibaren samtidigt som han tog av sig kavajen.
- Cola, öl, eller whisky?! Är det nåt du skulle kunna tänka dig? Finns även iskall daim, iskalla jordnötter, eller.. han tittade bort mot korgen på bordet, där jag slaktat vindruvsklasen efter bästa förmåga. Jag avbröt honom.
- Eller otvättade vindruvor. Jag vill gärna ha kranvatten och otvättade vindruvor. Men om du vill ta lite bilder på mig kan jag ta ett glas bubbel bara för syns skull, flamsade jag. Jag kände min plötsligt lätt som en fjäder, nästan berusad. Blygheten hade runnit av mig i samma sekund som jag såg det putande skrevet på hans byxor innan han lyfte upp mig.

Nervositeten hade släppt. Jag var fortfarande verkligen tänd på honom fast det gått så lång tid sen vi sågs, och han verkade tänd på mig också.

- Hur lång tid har vi på oss, frågade jag.
- Jag behöver vara nere till middagen om tre timmar, sa han, och vi båda blev plötsligt medvetna om att vi behövde prioritera vår tid väl.

Jag hoppade upp ur sängen och gick fram till honom där han stod mitt emellan otvättade vindruvor och minibaren. Jag stack in händerna innanför hans kavaj och kramade om honom, samtidigt som jag tryckte mig mot hans skrev och gnuggade mitt venusberg mot hans byxor.

- Skit i badet och vindruvorna, jag är här för att träffa dig, sa jag och tittade honom i ögonen. Han tog tag med handen runt min nacke och böjde sig ner och kysste min mun. Försiktigt först, pussade mig bara lätt och smekte försiktigt med tungan. När han märkte att jag började bli knäsvag, höll han mig mot sig, tryckte sitt hårda stånd mot mig och kysste mig djupare och hungrigare. Jag blev blixtkåt direkt och tryckte mig mot honom för att få mer av hans tunga i min mun.

Utan att jag visste hur det gick till, hade han svept upp mig från golvet och bar in mig i sängen igen. Han la mig på sängen, men med mina ben utanför sängkanten, och klädde av mig byxorna. Lugnt, bestämt och så metodisk som jag mindes honom. Efter byxorna knäppte han upp min skjorta, knapp för knapp och kysste mig på brösten och magen under tiden. Nu låg jag naken, i bh, framför honom.

Han vek noggrant ihop mina kläder och la dem på en stol, innan han kom tillbaka och ställde sig framför mig.

- Du verkar ha glömt dina trosor nånstans, sa han medans han betraktade min kropp och smekte mig med händerna längs utsidan av mina lår.
- Jag lämnade dem på en konferens, försökte jag skämta, men han såg allvarligt på mig.

Han tog trosorna från sängen och klädde på mig dem, sen satte han sig på huk framför sängen, tog tag om mina höfter och drog mig mot honom, så att mina skinkor hängde lite utanför sängen, och min nu trosklädda fitta hamnade precis vid hans mun.

Han kysste min fitta genom spetstrosorna, tryckte sin tunga mot henne samtidigt som han masserade insidan av mina lår och mina blygdläppar med fingrarna. Jag kände hur våt jag blev direkt, det skulle snart bli ett sjöslag härinne.
- Det kommer att bli väldigt blött på golvet snart, försökte jag, och ville krångla mig ur hans grepp för att skydda golvet, sängen och hans kostym.
- Precis som jag vill ha det, sa han bestämt och drog tillbaka mig mot hans mun.

Det tände mig nåt oerhört. Det gick som en ilning genom hela min kropp, och jag kände pulsen slå innanför mina trosor. Han fortsatte massera insidan av låren och fittan, och fortsatte kyssa området kring min svullna klitta. Han spottade lite på henne, tryckte med tummarna och sen smiskade han till henne med handflatan några gånger. Inte hårt, men tillräckligt för att skapa en otroligt skön stötvåg genom hela fittan på mig. Jag kände hur juicen började rinna ur mig, och tryckte mig mot honom.

- Mer.. snälla.. igen.. stönade jag och han smiskade mig några gånger till. Det droppade genom trosorna och ner på hans byxbeklädda knän. Så tog han sin hand och tog tag i min fitta och venusberget och gnuggade den, tryckte och skakade henne. Jag började komma ordentligt, och särade benen, han fortsatte behandlingen av min fitta, och jag drog upp benen och satte fötterna i madrassen för att kunna pressa mig mot honom.

Han ställde sig upp och fortsatte massera min fitta, och när jag började komma, drog han ner handen så den låg under mina skinkor, med tummen en liten bit från mitt rövhål. Han flyttade lite på trosorna så fittan blottades, och spottade rakt på henne. Jag exploderade direkt. Fontänen sprutade ner hans skjorta, skrevet på hans byxor, ner på golvet, på sängen... han såg min oroliga min och avbröt mig lugnt:

- Skit i det. Jag löser det sen. Och så tryckte han tummen mot mitt blöta rövhål och böjde sig fram och fortsatte kyssa kåtfittan genom trosorna. Jag tryckte ner fötterna i sängen och lyfte mig mot honom, försökte dra ner trosorna så han skulle komma åt bättre, men varje gång jag försökte, drog han bort mina händer, rättade till trosorna, och fortsatte massera mig med sina läppar och sin tunga genom trosorna. 

Så drog han dem plötsligt åt sidan igen, petade in tummen så den låg precis mot min rövöppning. Han spottade på tummen och gnuggade in saliven i stjärthålet på mig, sen spottade han en gång till, och träffade fittan, som såklart älskade det. Så pressade han två fingrar mot mig, särade lite på blygdläpparna, och tryckte fingertopparna mot fitthålet, och vickade lite på dem.

Jag kom igen, han kelade med min fitta och mitt rövhål medans jag sprutade stråle efter stråle av varm, snuskig fontänorgasm över honom, sängen och golvet. Jag pressade mig mot honom och ville bara skrika av njutningen. Tydligen skrek jag också, för plötsligt hade jag en kudde över ansiktet och jag kände hur han tryckte den försiktigt mot mig.

- Bara en ren försiktighetsåtgärd, hördes hans röst någonstans ovanför mig, vi vill ju inte bli avbrutna - håll här. Och så fick jag hålla fast kudden medan han gjorde nåt långt borta. Så kom hans hand tillbaka ovanpå kudden och det tände mig på något konstigt sätt att det plötsligt var lite tyngre att andas, lite svårare att skrika, och bara känslan av att inte kunna se vad han höll på med, fick hela mig att vibrera av kåthet.

Jag kände hur han smekte utsidan av mina trosor med toppen av sin kuk. Helvete, han stod där och runkade kuken mot min fitta, som jag tycker är så jävla sexigt, och jag kunde inte se det! Jag började vrida mig för att kunna tjuvkika, men han pressade kudden hårdare mot mig, och drog den blöta spetstrosan åt sidan igen. Jag kände tyget av hans byxor mot mina skinkor, bältesspännets kyla mot låren, hörde frasandet av tyget när han kom närmare, värmen från hans kropp...

Känslan av hans varma ollon mellan mina blygdläppar var fantastisk, jag gnuggade mig mot honom och särade benen så mycket jag kunde, ville verkligen att han skulle komma djupare i mig. Men han stod helt stilla och lugnt och metodiskt (såklart), runkade han sin kuk medans hans ollon var precis innanför öppningen av min fitta. 

Kåtfittan kramade åt runt honom, försökte liksom dra in honom i sig med sin pussypower, och det märktes att han gillade det, för han stönade lite. Jag blev ännu mer tänd, tryckte mig så gott jag kunde mot honom och fick en liten, puttig millimeter kuk, till. Det räckte. Fittan sprängdes i en fantastisk squirt, jag drog mig nån centimeter bakåt och sprutade vågor över honom. Jag kände hur han runkade kuken snabbare medans jag kom över honom, och kunde höra honom andas tyngre och tyngre.

Så tog han tag i min höft och drog mig närmare sängkanten, gjorde nåt med täcket och en kudde så jag kom högre upp med rumpan, och så pressade han kuken mot mig igen. Men den här gången fick jag inte bara några millimeter.

Han satte båda händerna på kudden, och tryckte sig långsamt in i mig, medans jag särade mina ben och skrek av njutning i kudden. Så jävla hett!

När han nått nästan ända in med kuken började det bli lite trångt (vi hade ju ingen olja heller) och tog nästan stopp. Han drog ut kuken en liten bit, och pressade in den igen, djupare. Drog ut kuken en liten bit, och skulle precis pressa in den igen, när jag fick ännu en blöt orgasm. Han drog ut kuken helt och lät mig komma i hans mun, och sen spottade han ut det över min fitta. Jag vet inte hur länge jag kom, men varje gång han öppnade sin mun över min fitta, exploderade jag av kåthet, rakt in i hans sexiga jävla mun med den kåta tungan som lekte så fint med mig.

- Det finns olja.. mumlade jag under kudden. I min väska! I en sån liten necessär!
- Ligg still, beordrade han och var borta. Jag vågade inte röra mig.

Så anade jag att han stod mellan mina ben igen. Jag kände hur han runkade kuken, och så började det skvätta olja på min fitta och insidan av mina lår. Underbart! Jag stack ner händerna mellan mina ben och kände min kåta, svullna och kladdiga fitta, och hans hårda kuk som var precis, precis intill.

Jag kunde äntligen slita av mig de blöta trosorna och smekte min fitta lite, innan jag särade benen så brett jag kunde, särade mina blygdläppar med båda händerna och skrek i kudden

- Kom igen!

Knullad med nerdragna trosor

 Igen höll han fast kudden, jag hörde honom mumla "käften" och så kände jag hans kuk mot min fittöppning. Och nu behövde jag inte be mer. Med ett hårt, bestämt tryck, körde han kuken ända längst in i fittan på mig, så att jag kved till av njutning och förvåning. När han nått ända längst in, lutade han sig lite över mig och började knulla mig ordentligt.

Långsamt och bestämt, såklart, men jag hörde hans tunga andetag och kände hur kåt han var, och för varje hård stöt, kom han tillbaka lite fortare in i mig. Jag särade på benen så mycket jag kunde, la dem som ett "V" på varsin sida om hans överkropp, och han tog tag om mina lår och pressade dem ännu mer isär, och drog mig samtidigt mot honom.

Jag började smeka med handen över min klitta, och han hjälpte mig genom att dra ut kuken ordentligt varje gång, så att fontänen skvätte över kuken. Men han väntade inte på att jag skulle spruta färdigt eller för den delen bli klar med orgasmen, nej, nu knullade han för sin egen njutning, och kuken sprängde sig ner i min fitta, hårt och krävande, och tvingade sig förbi min trånga orgasm, ner i djupet av mig.

Så tog han bort kudden från mitt ansikte, och jag blinkade lite åt att det blev så ljust. Det tog några sekunder innan jag kunde se honom mellan mina ben, men när ögonen vant sig fångade jag hans blick. Jag tror vi båda två blev lite chockade över hur tändande det var att se varandra i ögonen för första gången, och jag kände hur han tog ett hårdare tag om mina höfter och pumpade kuken i mig några gånger. Så tog han min hand och la den mot min klitta, så jag skulle börja smeka mig själv, och när han märkte att jag började spruta, drog han ut kuken.

Han slet av kondomen och började runka kuken, min fitta hade redan börjat squirta över hans hans kuk, hans hand och hans redan genomvåta kläder, med ännu mer orgasm. Han andades tungt och började stöna mer och mer, känslan av att se honom dels i ögonen, men dels se honom runka sin stenhårda kuk mot min fitta, gjorde att jag fortsatte komma. 

Jag skrek rakt ut när hans orgasm kom, och han började spruta ner min fitta, mina trosor och min röv, med underbar, vit sats. Känslan av hans sperma mot mitt rövhål, gjorde mig så galen, så jag vände mig snabbt om, och lyfte upp stjärthålet mot honom.

- Lek med mig, bad jag, och han fattade precis. Han började smeka mig med sperman mot rövhålet, och jag smekte min klitta och fittan med ena handen. Känslan var helt magisk, och jag fick en orgasm till. Han fortsatte leka med mig, tryckte ner sin tunga i min spermavåta stjärtskåra, och pressade in tungan i röven på mig, mjukt men ändå bestämt. Så skrapade han ihop sperman och drog isär röven på mig, så hålet blev fyllt av kåtkräm, innan han började pressa sitt stora, hårda jävla helvete till ollon in i stjärthålet på mig.

Knullad ordentligt

 

Jag särade benen, tryckte upp röven, och drog isär skinkorna med mina händer, så han skulle kunna komma in utan att ta sönder mig. Men han hann bara få in kuken en liten bit, innan röven knep åt i en stenhård orgasm, så han stönade högt när stjärtringen knep om precis under hans ollon. När jag lugnat mig försökte han pressa in lite till, och jag juckade lite mot honom med rumpan, men kunde inte hålla mig, jag måste ha mer.

Med ena handen smekte jag min fitta och min klitoris, och med andra handen försökte jag öppna röven så han skulle kunna komma djupare in. Han hällde olja på sin kuk och mitt rövhål och det rann gott nerför fittan på mig. Så tog han två fingrar och pressade dem mot fitthålet. Jag stönade till av hur skönt det kändes, och gungade med kåtröven mot honom.

Så kände jag kuken mot mitt trånga hål, och den här gången kunde han glida in lite längre innan jag stönade högt och kramade om hans kuk i en hård orgasm. För varje hård våg som slog genom kroppen på mig, tryckte jag mig hårdare och hårdare mot honom, så tillslut hade jag tryckt in hela hans hårda, sexiga kuk i min kåta röv, och jag stönade högt medans jag smekte klittan.

Då kunde han inte behärska sig längre, min sexiga, kontrollerade älskare.

Han tog tag i höfterna på mig och började knulla min kåta rumpa riktigt hårt, smiskade mig på ena skinkan och fyllde mig gång på gång med den hårda kuken. Efter en stund kom jag igen, tryckte min krampande röv mot hans kuk, och sprutade min hårda fontän medans jag skrek och stönade.

Han pressade sin kuk så långt in han kunde komma i kåtröven, och fick en hård orgasm medans jag gungade min orgasmtighta röv som kramade om varje centimeter av hans kuk. Jag kände hur kuken pulserande fyllde mig med sin sexiga kräm, och han började röra sig mer och mer långsamt.

Vi ramlade skrattandes ihop på sängen, och jag släppte ut en högljudd, suck av glädje.
- Sssshhh, skojade han, nån kan höra oss!
- Tror du att nån har hört? Plötsligt blev jag otroligt medveten om min högljudda njutning, bara sekunderna innan, och jag blev blyg.
- Om nån har hört, är de hotellets näst lyckligaste mänska, just nu. Det där var otroligt!
- Näst lyckligaste? Undrade jag.
- Ja, jag är den lyckligaste. Jag fick ju uppleva allt på plats! Och så skrattade han sitt avväpnande skratt, som gjorde så blygheten minskade en aning.

Han slet av ett örngott från sängen, och gav till mig, så jag skulle kunna torka av mig, och jag tittade på honom. Han hade alltså knullat mig iklädd slips, skjorta, kostymbyxor, strumpor och skor. Och allt var blött.
- Vad du ser ut! Sexig, men med årets högsta kemtvättsräkning, skojade jag
- Det är lugnt, flinade han, det är min sista vecka på det här jobbet, så jag ska unna mig att hotellet får tvätta.
- Men det här då? Sa jag och pekade på förödelsen med squirt, på golvet, på madrassen, i täcken och kuddar, och lite varstans i sängen.

Han pussade mig på munnen igen, reste sig från sängen och gick ut till minibaren och presentkorgen. Han kom tillbaka med en flaska vitt vin och presentflaskan med billigt bubbel. Han öppnade vinflaskan och sedan poppade han champagnekorken. Så tog han flaskorna i varsin hand, vände dem upp och ner och tömde ut innehållet över mig, sängen, golvet, kuddarna, täcket och sig själv. Allt dränktes i vitt vin innan han slängde de båda flaskorna på sängen och tog med båda händerna om mitt ansikte.
- Så, sa han och pussade mig på munnen.

Jag skrattade högt, vilket perfekt alibi. Men en jävla röra...

Vi duschade av oss lukten av lönefredag och klädde på oss. Jag min nästan-lärarinnedräkt, och han en ren kostym som hängde på garderoben.
- Men, sa jag, hade du med dig den?
- Ja, jag hämtade den i mitt rum innan. Jag visste att de andra kläderna skulle sabbas, för det var så jag fantiserat om att knulla dig.
- Vaddå, ditt rum?
- Ja, det här är inte mitt rum.
- Vaddå inte ditt rum? Vems rum är det då? Tänk om den hade kommit tillbaka?! Jag kände hur jag blev väldigt stressad och var väldigt nära att bli arg.
- Det är min kollegas rum. Han är ett svin. Han lämnade mig ensam med konferensen för att han skulle åka skidor med polarna, och fick mig att lova att inte berätta för nån att han drog tidigare. Och det kommer jag inte berätta, för han har ju precis sabbat ett hotellrum och beställt kemtvätt för några tusen. Det skulle jag aldrig göra! Och så skrattade han igen.

Jag skrattade också, både av chock och lättnad, sen skakade jag på huvet och tog på mig skorna.
- Jag antar att jag förtjänade det efter mitt lilla skämt med trosorna.

Vi kollade en sista gång på vinhelvetet runt sängen, innan vi gick ut i korridoren, tryckte på hissen och låtsades att vi inte kände varandra. Det var inte förrän jag satt i taxin som jag insåg att mina trosor låg kvar i röran på hotellrummet.

Det var min tisdag, hur var din?

Kommentarer

 1. Vilken underbar story. Sitter här stenhård nu.
  Kvällen är räddad.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Va gott! Njut av din kväll och ditt stånd, finns mer att läsa om du skulle få tråkigt 😉
   XO, Anna

   Radera
 2. Wow��. Helt galet ju. Vilket knull. Fattar att du knappt kunde gå efteråt.
  Mer sånt här o läsa om��.
  Kram Anders

  SvaraRadera
  Svar
  1. Finns en hel del här i bloggen, i menyn till vänster på sidan kan du hitta alla taggar och söka på tex analsex eller avsugning, eller så kan du läsa alla inlägg i kronologisk ordning 😊

   ... och så kommer det ju nya inlägg också! 😘

   Radera
 3. Jag har nog läst igenom alla dina inlägg och dom är fantastiskt ❤.
  Så ser fram emot varje dag om det finns ngt nytt att läsa
  Kram Anders

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag ska försöka skriva varje dag, men jag kan inte lova. Jag måste ju jobba lite också 🙄

   Radera

Skicka en kommentar

Populärast just nu: