Första gången med en Womanizer

Womanizer. Denna mytomspunna klitorisstimulator. En revolution säger vissa. Andra säger inget, de ligger hemma och biter i kudden och får orgasm efter orgasm. 

 Jag fattar inte riktigt hur den funkar, de säger att den suger typ in klitoris och de pulserande luftvågorna stimulerar sen på ett tydligen magiskt skönt sätt.  

Självklart ville jag prova! Allt som har orgasmgaranti, är nåt för mig, haha (och väldigt mycket som inte har några garantier heller, för den delen)

Och eftersom det här är en sexblogg och inte en kattblogg, så ska jag berätta hur det gick (hehe) för mig.

Egentligen hade jag tänkt testa Womanizer igår kväll, jag hade inga andra planer, var rätt trött efter veckan och tänkte att en liten myskväll för mig själv, det lät som en bra idé. 

Men det är ju som att jag inte känner mig själv alls! Sen när kan jag vänta på nåt gott?! 😄 Sen aldrig!

Dessutom jobbade jag hemma (i pyjamas) så tröskeln var rätt låg..

Tankarna gick hela tiden till hur mysigt det skulle bli, jag skulle ta en lång knulldusch och olja in hela mig, och sen skulle jag tända massor av ljus så det blir riktigt varmt i sovrummet, lägga ut alla mina sexleksaker på sängen, och bara njuta..

 Men bara tanken på min mjuka, inoljade fitta och min trånga lilla stjärt som skulle få massage av vibrationer i olika intensitet.. 

Vid lunch var jag riktigt fuktig och bestämde mig för att en liten orgasm hinner jag nog med.

Jag tog med mig min rena och uppladdade Womanizer och la mig på sängen. Startade vibratorn och blev förvånad att den var så tyst och egentligen inte vibrerade alls (lufttryck var det, ja). Så förde jag ner henne i mina trosor, och la munstycket mot klittan.

Sedärja!

Det kändes lite burrande och smekande, och skönt men ovant. Jag gosade lite med vibratorn i trosorna medans jag letade efter nån bra porr att kolla på. Jag gillar att kolla på tjejer som får fontänorgasmer, och gärna med varandra, så lite girl action blev det. Säg till om du vill att jag ska länka till klipp jag gillar, så gör jag det! (Du kan alltid kommentera anonymt i min blogg 😘)

I alla fall, med två kåta tjejer framför mig, som slickade och pullade varandra till magiskt häftiga orgasmer, tryckte jag ner min nya toy mot min redan svullna, fuktiga klitoris och andades ut en stor suck. 

Det var riktigt skönt med de burriga, mjuka vibrationerna, och jag kände hur jag blev mer och mer fuktig, och både min fitta och min rumpa började dra ihop sig och pulsera.

Tjejerna på skärmen bytte ställning, brunetten ställde sig på alla fyra, och svankade mot blondinen, som stod bakom henne med en stor dildo som hon smiskade mot brunettens skinkor, stjärthål och svullna fitta. Hon spottade en ordentlig loska i stjärtskåran och lekte med tungan mot hålet. 

Brunetten stönade och hennes hål började pulsera, som hungriga på att fyllas (jag älskar den känslan) och blondinen började pressa den tjocka dildon mot stjärthålet.

Vid det här laget ville jag bara se en fontänorgasm, så skulle jag vara redo att komma, jag med. Min klitoris darrade under vibratorns mjuka burr, och jag kände att det var dags att höja upp vibrationerna ett snäpp till. 

Brunetten var mer än redo, så dildon trycktes långsamt, långsamt in i stjärten, till av den förtjusta blondinen. Hon fortsatte att slicka, smeka och ge spott till sin väninna, medans hon pressade den grova dildon djupare in i rumpan. 

Brunetten stönade högre, svankade, särade benen och tryckte sig mot dildon.

- More! 

- You want more..?

- Yes!!

- Okay.. sa blondinen och log ett klurigt leende. Sen tog hon ett ordentligt tag om dildon och drog ut den nästan hela vägen, innan hon började dunka in den i brunettens röv, med precision och kraft. 

Samtidigt lekte hon med sin tunga och sina fingrar med fittan och skinkorna, drog isär dem så jag kunde se ordentligt..

- Do you want to cum? Frågade blondinen, och brunetten som darrade av kåthet kunde bara gny till svar. 

Blondinen smiskade henne med öppen hand på fittan, drog ut dildon ur röven, snabbt och hårt. Det vackra, gapande rövhålet var alldeles rosa, och blondinen fyllde det med sin saliv och sin tunga. Brunetten nästan skrek ut sin kåthet, juckade med sin kåta röv mot sin väninna och bad om mer. 

 Blondinen slickade lite på toppen av den stora dildon, och pressade sen in den i brunettens röv igen. Men inte lugnt den här gången, utan bestämt. Sen började hon knulla röven med dildon, snabbt och hårt, in och ut, så juicen rann från rövhålet ner mot fittan. 

Det tog bara någon minut, så började brunetten skrika högt, och jag kunde se hennes fitta börja öppna sig för en hård och härlig orgasm. Blygdläpparna svullnade, klitoris pressades ut, och så exploderade hon i en sexigt hård fontänorgasm, med en tjock stråle som sprayade ner blondinen fullständigt.

Jag tryckte min vibrator hårdare mot klittan, och kände hur orgasmen kom för mig med. Jag kom hårt mot min lilla kompis mellan mina ben, och kände vågorna genom hela kroppen.  Min klitoris blev superkänslig, så jag flyttade vibratorn lite ifrån henne, medans orgasmen sköljde över mig och fick mig att stöna högt.

Blondinen gapade stort och försökte fånga de dyrbara safterna i munnen. Hennes hår blev blött, det rann över hennes bröst och hennes styva bröstvårtor, och ner över hennes mage, medans hon pumpade dildon i sin väninnas stjärt. 

Så slet hon ut dildon och dök dit med munnen. Jag hann se brunettens gapande gottehål, innan blondinen begravde sitt ansikte över det, och slickade så djupt hon kunde. 

Brunetten drog isär benen lite till med ett högt stön, särade skinkorna med sina händer, och tryckte sitt arsle mot kompisens mun och ansikte, gnuggade sig mot henne och kom igen.

Den här gången träffade strålen blondinens fitta, hon stönade högt av njutning och började smeka sig själv, och pressa in dildon i sin egen fitta medans hon fortsatte slicka brunettens rumpa. Blondinen suckade högt när dildon nådde botten, och pumpade den hårt några gånger innan hon drog ut den för att släppa loss sin orgasm. 

Brunetten vände sig om precis lagom för att kunna ta emot blondinens squirt med munnen. Blondinens orgasm var vild, hon sprutade åt alla håll och brunetten ställde sig gränsle över henne i en scissor och gnuggade sin fitta mot hennes och kysste hennes svullna läppar.

Jag kände fortfarande pulsen i min goa fitta och en underbar avslappning spred sig i min kropp.

Jag sträckte på mig i sängen, stängde av porren och drack lite vatten. 

Womanizer fixade absolut en klitorisorgasm, men jag kom så hårt, så det skulle nog vara svårt att komma en gång till med bara den. Och det blev ingen fontänorgasm denna gången. Kanske lika bra det. 

Mina trosor och min pyjamas var ändå fuktiga, och nu var det dags för mig att hoppa in på ett zoom-möte. Jag hann bara ta på mig en jobbtröja, fick sitta med kåtfuktiga trosor och byxor och rosiga kinder på mötet. 

Om de bara hade vetat...

Har du tillfredsställt dig själv "på jobbet" nån gång?

 

PS. Idag är det lördag för er som gillar det 😘

 

Kåtkladd

 

 

Kommentarer

 1. Riktigt härlig bild! Fler bilder, tack!!!

  SvaraRadera
 2. Anonym, det finns bilder till de flesta inläggen. Du får scrolla lite, bara :)
  XO, Anna

  SvaraRadera
 3. Mmm det låter fantastiskt. Och sådana videos du tittade på
  Är underbara.
  Klart man busat när man jobbat hemma hehe.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det är viktigt med regelbundna raster! 😄

   Radera
  2. Ja verkligen. Väldigt viktigt.

   Radera
  3. Minst en kvart i timmen 😁

   Radera

Skicka en kommentar

Populärast just nu: