En blyg exhibitionist kommer nästan ut ur garderoben

 När jag startade bloggen Knullappen.se, var det för att dokumentera snuskiga, härliga, dråpliga och spännande situationer jag hamnar i medans jag letar efter Världens Bästa Ligg, På Riktigt (TM).

För mig blev det viktigt att vara 100 % anonym, för att kunna vara 200 % ärlig när jag berättar om heta träffar, våta orgasmer, nasty oralsex och spännande leksaker. 

Fingering_from_behind

 

Dels för att jag vill inte behöva ta ansvar för hur vänner och familj kanske eller kanske inte känner inför de explicita texter jag skriver. De behöver inte veta, jag vill inte veta om de vet. Men framförallt handlar det om att de personer jag träffar, de jag ligger med, inte ska bli outade på något sätt. Att jag är anonym skyddar deras privatliv.

Och det är väl en fair deal, med tanke på att jag behöver dem för att kunna skriva bloggen!

Jag har medvetet valt att inte marknadsföra bloggen genom att kommentera på andra bloggar, länka i bloggportaler eller samarbeta med andra bloggar, för att jag ska kunna få tid att fundera över hur jag vill ha det med bloggen Knullappen.

Nu har jag publicerat drygt 50 inlägg och jag har dubbelt så många som väntar på publicering. Jag har nått läsare över hela världen (hej hej, mina älsklingar!) och jag har gjort alla misstag man kan göra med en blogg när man bara ska "fixa en snabb grej" och det går inte alls snabbt och det blir inte bara en grej, och det blir inte särskilt fixat heller!

Och jag har njutit.. 

Att ha sex är det bästa jag vet, och att skriva om det, är det näst bästa. Den här bloggen gör mig så glad, och nu är jag redo att ta nästa steg. Jag vill kunna ägna mer tid åt bloggen framöver. Jag vill få fler läsare, fler fredags-mejl (den som vet, vet 😉) och mer utbyte tillsammans med likasinnade.

Därför kommer jag snart att synas på Sveriges bästa feed för sexbloggar; naknabloggar.se

Naknabloggar.se listar svenska sexbloggar, så det är som en liten skattkista på nätet ✨ där vi som gillar att ha det gott, kan få inspiration och utbyte. Jag tycker att jag passar perfekt där, för vad är mer naket, än att vara helt ärlig?

Jag kommer fortsätta att blogga anonymt, men nu kommer fler kunna läsa! Hur bra?

Skriv gärna en kommentar till det här inlägget, och skicka lite kärlek till naknabloggar.se som gör ett toppenjobb

Kommentarer

  1. Exhibitionist låter bra... ;)

    SvaraRadera
  2. Ja, jag hoppas att det ska bli bra.

    XO, Anna

    SvaraRadera

Skicka en kommentar

Populärast just nu: