Den perfekta sex-ration

Jag fick ett mejl till anna@knullappen se som fick mig att fundera på vad som är den perfekta dosen av sex. Den idealiska knull-balansen. Den överlägset bästa orgasm-ration.

Och det verkar som att för kvinnor är det bättre gör vår hälsa ju fler och våtare orgasmer vi får (låter vettigt, jag håller med, +1 på den osv).

Tyvärr för er, alla sexiga snuskpojkar som läser min blogg, och som gillar att ha sex ofta... vad jag har kunnat läsa mig till, verkar det bättre för män att komma mer sällan. Ha sex är bra, få utlösning för ofta, inte lika bra, verkar det som.

Nu har jag inte kommit så långt i mina efterforskningar, men jag blev verkligen nyfiken och ska läsa på mer, för det här går ju ganska exakt precis tvärtemot den riktning vårt samhälle gått de senaste... öh... århundradena..?

För mig är det rätt skönt att gå och bygga upp lusten några dagar eller en vecka mellan liggen, särskilt om jag kommit väldigt mycket, för då är kroppen s l u t efteråt. Men små snabba orgasmer kan jag alltid klämma in, för det tar inte lika mycket energi, hehe. Men ett eller två riktigt fräsiga ligg, vill jag gärna uppleva varje vecka.

Vad är din idealiska sex/ inget sex-ratio? Hur ofta onanerar du?

Och hur länge är det längsta du gått utan sex? Märkte du någon skillnad mot annars? 


Mysig rumpa i sängen
Kommentarer

 1. Det är nog väldigt olika.
  Sex har vi 1-3 ggr i veckan. Onanerar kan jag göra 1-2 ggr per dag ibland. Eller inte alls på 1 vecka. Längst utan sex var 2 år riktigt illa. Men då onanera man ju desto mer. Fanns gånger när jag sprutade som jag spruta 2 meter hehe.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Om jag är i en relation är nog 1-3 / vecka viktigt för att jag ska känna närheten och liksom "klistret" i relationen. Verkar som ni hittat det för er också 🥰

   Radera
  2. Det är toppen. Onanerar du om du är i en relation.

   Radera
  3. Det kan hända 😄

   Radera
 2. Ett riktigt hett knull är bättre än 7 snabba per vecka

  SvaraRadera

Skicka en kommentar

Populärast just nu: