Morgonmys

Jag har jobbat otroligt hårt hela förra året fram tills nu, och nu börjar det märkas. Jag är trött. Jag är arg. Jag är frustrerad. Jag är dessutom oknullad, så all frustration och ilska multipliceras med antalet dagar sen mitt senaste ligg 😄

Det har dock gått väldigt bra för mig (med jobbet) så jag ska börja unna mig lite mer ledigt. 

Jag börjar idag. Sitter i min för stora flanellpyjamas, fluffigaste fleece-morgonrock, tända ljus i hela lägenheten (det är väldigt kallt här, undrar om jag har glömt att dra på elementen?) och kollar Knullappen. 

Det måste ju finnas nån jag kan klicka med?! Hallå alla hetingar, ni har en kvart på er att slajda in i mina DM, sen struntar jag i er och kör min specialyoga istället 😁💦

God morgon!

Kommentarer

 1. Hade önskat man vore din granne😍

  /A

  SvaraRadera
 2. Jaså, hade du kommit över och lånat socker, eller?
  XO,
  Anna

  SvaraRadera
 3. Så klart! Och kanske "bakat" nåt ihop🤣

  /A

  SvaraRadera

Skicka en kommentar

Populärast just nu:

Knullad på en brits på mottagningen