En stor kuk är en klen tröst

 Så blev den äntligen av, dejten med kändisen med den stora, fina kuken. Jag kom precis hem.

Jag är så besviken! Vilket fiasko!

Vi träffades ganska nära inpå att filmen skulle börja (vi var på bio, sämsta dejtsysslan ever, om man vill få vibes), så vi hann inte äta nåt, utan tog bara en snabb kaffe innan filmen.

1. Jag dricker inte kaffe
2. Kaffe ger dålig andedräkt (om man vill hångla)

Vi hann inte snacka så mycket, och det kändes verkligen inte som vi kände varann, trots att vi chattat så mycket och så himla länge (pga två avbok av vår dejt). Det var lite stelt och iom att vi stod på bion så blev samtalet ytligt. Hur ytligt? Tja.. Jag har sett bilder på olika husgeråd han har köpt den senaste tiden.

Jag blev så nervös, så jag drack fem glas vatten och fick spring på toa innan filmen . Vi såg filmen, och sen körde han mig hem. Jag satt kvar lite i bilen och tänkte att vi kunde courtesy-snacka lite, eventuellt få lite vibb och se om gnistan fanns. Gnistan fanns inte. Han var så extremt ointresserad av mig så jag är förvånad att han satt kvar och pratade.

Och han pratade. Och pratade. Och pratade. Jag försökte gå efter tio minuter. Efter En kvart. Efter tjugo minuter.. Han bara malde på - och inte i ett lätt, flytande samtal utan det var fortfarande stelt, lite awkward och sa jag stelt?

Tillslut kom jag i alla fall därifrån. Jag lutade mig över i bilen och kramade (typ kramade, mer la armen över hans bröst) honom för jag ville inte att han skulle kliva ur bilen så att vi skulle bli stående utanför huset, hahaha, herregud.. I alla fall, jag "kramade" honom och sen slet jag upp nycklarna och småsprang bort till porten. Han rivstartade bilen (sportbil) och brände iväg innan jag fick upp porten till huset.

Jag har inte haft så lite känslor för någon på länge! Och det verkar vara ömsesidigt! 😂

Nu sitter jag här och undrar om jag ska smsa och tacka för en trevlig dejt och säga att jag önskar honom lycka till framöver, men tyvärr är en stor kuk en klen tröst när det saknas personlighet..? Eller så bara skiter jag i det, tar en lång dusch och kryper ner i sängen med lite varm olja istället..

Hur hade du gjort?


Kommentarer

Populärast just nu: