Tips: Köp kondomer!

 Jag kanske är lite extra special-knäpp, men jag blir väldigt tänd när killen har koll och har fixat sina kondomer.

Ja, HANS kondomer. Hans kuk, hans kondomer.

Med tanke på hur vanligt det är att killar klagar på att kondomer är osköna, är det upp till er grabbar att inför sex, fixa kondomer som ni gillar. Många.

Jag har aldrig hört en tjej klaga på kondomens utformning, utom kanske vid latexallergi, så ta chansen och välj en kondomsort du gillar!

För det är inget alternativ att inte använda kondom. Det går bara inte. Jag klarar det inte. Jag bryr mig inte ett öre om den jag ligger med har legat med ruttna kadaver innan mig, så länge vi använder kondom. Men om han inte vill använda kondom, spelar det ingen roll om han skulle tvätta kuken med ren sprit - jag skulle inte klara det.

Alltså, jag skulle rent fysiskt sluta vara upphetsad, fiffin skulle krypa ihop och stänga igen verksamheten. Så ofräscht tycker jag att det är att ha sex utan kondom med någon jag inte känner.

I längre, exklusiva relationer, kör jag gärna utan kondom efter att alla tester är tagna - men eftersom jag inte är exklusiv med någon nu, är det gummi som gäller. Jag skriver nog inte ut det när jag berättar om mina ligg, det är bara en sån självklar grej för mig.. men det kanske jag borde göra? Jag menar, jag skriver ju inte ut att vi drar täcket av sängen alla gånger heller, eller varje klädesplagg vi tar av (jamen, jag är lite pang på!) men det kanske är viktigt att skriva ut kondomanvändandet för att sätta standard?

Berätta vad du tycker och hjälp mig med detta dilemma!

 

Cumshot

 

Kommentarer

Populärast just nu: