Med kändisar på sexklubb

Jag var tvungen att fråga honom. Kändisen, alltså. Om han hängt mycket på sexklubbar (eller heter det porrklubb? Vad är skillnaden? Jag kan ju ingenting om det här) och hur det funkar att vara lite kåt och snuskig ute på stan, när man är kändis.


Han bedyrade såklart att han aaaaldrig gått på sexklubb (porrklubb? Eller kanske strippklubb? Jag borde frågat honom om fler detaljer, känner jag nu!) på eget bevåg, men följt med i samband med utekvällar med andra celebs i andra länder. Han fick det att låta som att de var ett grabbgäng som gick dit, så det lär väl ha varit strippklubbar då, kanske.. och det var ju inte det jag undrade om. Suck!

I alla fall sa han att han varit på dessa klubbar också med andra kändisar, men mest som "en kul grej" och det var ju inte det jag undrade om. Jag är ju nyfiken på vad som händer på de här klubbarna dit man går som par, liksom? Är det alltid swingers där, eller kan ett par gå dit bara för att ha sex med varann i en lite kinky miljö? Jag är så nyfiken, men jag vet inte vem jag ska fråga! Kanske får försöka matcha med fler kändisar, och fråga ut dem, hahaha

Har du varit på sexklubb, porrklubb eller swingersklubb? Vad är skillnaden, vad gör man på de olika ställena? Mejla eller kommentera, jag behöver svar!

 

Passionplay


 

Kommentarer

Populärast just nu:

Knullad på en brits på mottagningen