Jag har matchat med en kändis!

Ja, jag har matchat med en kille som är kändis! Kanske inte för så många brudar, men många killar över hela världen, vet nog vem han är..

Jag känner till en sak han gjort, men inte mer, så för mig är han inte så känd 😁 Men han får heta Kändis 1 ändå.

Nackdelen med att dejta en kändis, är att man inte kan smyga runt på stan obemärkt. Folk kollar, kommer fram och en del tar tom foton! Typ när man sitter och käkar och vill lära känna varann bättre, stövlar det fram ett lite berusat gäng och vill fota och säger man nej, får man skit för att vara snobbig - fastän man kanske tagit bilder med fem pers redan.

Ännu värre blir det om man vill vara lite snuskig och hitta på nåt busigt typ på krogen eller nån annanstans.. det går ju bara inte. Vet inte om celebs ens kan hänga på sexklubbar heller, utan att folk kommer fram, hahaha. Är det nån av er läsare som hänger på sexklubbar? Mejla mig på anna@knullappen.se och berätta allt!! Jag har aldrig varit på en sexklubb, och verkligen inte med en kändis. Men nu ska jag ju träffa den här kända killen, så vem vet vad som kommer hända 😄

Det är liiite oroväckande, för Kändis 1 och jag skriver nästan lite för mycket med varandra, för att det ska vara bara sex. Och när vi skriver om sex eskalerar det liksom inte, utan vi bara touchar vid vissa grejer och sen fadear det bort. Men en sak vet jag! Kändis 1 har en jättefin, och jättestor, kuk!

Jag vet inte riktigt hur det gick till, men han skickade faktiskt en dickpic (mest på skämt) men för mig blev det allvar direkt när jag såg mästerverket. Oh, daddy.. Jag väntade lagom länge och sen föreslog jag att vi ska ses, och han föreslog en dejtaktig aktivitet som känns helt okej för första gången man ses.

Jag blev såklart jättenervös direkt, typiskt mig, så nu vill jag egentligen mest ångra mig, begrava mig i jobb och byta telefonnummer. Men istället har jag tvingat ut mig själv på en shoppingrunda, köpt lite nya kläder och underkläder, och försökt att inte få panik. Blir alltid så nervös, hatar hela grejen. Som tur är går nervositeten över om det blir action, så att säga.

I alla fall, köpte blå underkläder, lite lagom propert sådär, det funkar väl?

 

Pull my panties
Kommentarer

Populärast just nu:

Knullad på en brits på mottagningen