Yoga-sex eller sex-yoga?

 Jag övar yoga nästan varje dag.

Jag känner mig som ett paket knäckebröd när jag stapplar ur sängen (ofta stel och träningsvärk efter min andra träning) så att tända massor av ljus och mjukna ner på en yogamatta känns som en väldigt mysig start på dagen.

Nu har det gått ett tag sedan jag hade sex, och då blir det extra extra mysigt på yogamattan, om du fattar hur jag menar..

I början av passet är jag stel och får kämpa med att få till positionerna, men efter en liten stunds övande mjuknar kroppen och jag når djupare i stretchen och kan verkligen njuta av känslan i kroppen när den vaknar till.

I slutet av passet gör jag en övning där jag får lite som.. tryck mot precis rätt ställen. De flesta dagarna känns det bara lite gott och trevligt att väcka henne också, men de senaste dagarna har det varit mer än en stilla väckning.

 

YogaJag är lite utsvulten, så minsta tryck mot fittan gör att det börjar pulsera och dunka i henne - jag känner varje hjärtslag mellan mina lår och får tungt att andas.

De första gångerna försökte jag bortse från det och avsluta yogan som jag brukar, och sen dra igång dagen med allt som ska göras. Men de senaste gångerna har det varit omöjligt. Jag längtar så enormt efter att få känna lusten bubbla i fittan och resten av mig, och föreställer mig hur jag blir tillfredsställd av en sexig, svettig man som långsamt flyttar mig mellan den ena mer avancerade sexställningen efter den andra.

 

Moist yoga

Till slut blir lusten för intensiv, och jag har tillfredsställt mig själv, liggandes på yogamattan, med byxorna nerdragna bara så långt att jag får in en hand i trosorna och kan smeka mig själv till en snabb och hård orgasm.

I morse hade jag lite extra tid, så efter att ha gått igenom mina övningar och fastnat i min kåtaste yogaställning, började jag smeka insidan av mina lår, utanpå yogatightsen. Jag kände direkt hur min fitta började fyllas med blod och längta efter mer. Jag kupade handen över den goa bullen som är min fitta, och klappade henne mjukt några gånger. Sedan började jag massera henne, knåda henne utanpå byxorna och känna alla hennes svullna, varma delar mot min hand.

Jag hämtade en vibrator och la mig i en brygga på yogamattan, med fötterna i golvet, och rumpan lyft, så att min yogaman från fantasin skulle kunna komma åt mig ordentligt med både tungan och händerna, och till slut kuken. Nu fanns det ingen yogaman på min yogamatta, men vibratorn gick igång med ett mjukt surr, och började försiktigt pulsera mot svullnaden mellan mina lår.


Starting to get wet..


Min klitta växte direkt, och jag kände hur fukten spred sig i vecken i fittan. Jag ville bara slita av mig byxorna och fylla henne med mina fingrar och vibratorn, så att jag skulle få komma ordentligt hårt och länge. Men nej. jag hade en liten idé som jag ville testa.. Så vibratorn fick ligga kvar utanpå de tajta yogabyxorna, som blev tajtare och tajtare eftersom jag drog i dem för att kunna pressa vibratorn in mot mina blygdläppar och klittan. Så hett!

När jag är riktigt kåt är jag inte uthållig alls. Vill inte vara det, behöver inte vara det. Jag kan komma så många gånger, så behöver inte "spara" på orgasmerna. Men ibland är det ju extra skönt att dra ut på det, göra njutningen extra retsam och intensiv, och bygga upp en riktig monster-orgasm.

Så blev det inte idag. Jag slog lite med vibratorn mot min svullna klitta och det var så jävla skönt så jag gav upp direkt, pressade ner handen i de hårt uppdragna byxorna och fick äntligen känna den varma och fuktiga huden i min hand.

Med hjälp av handen, kunde jag öppna blygdläpparna lite, och vibratorn som jag höll i andra handen, utanpå byxorna, kunde komma närmare öppningen i min fitta, och stimulera mig lite, lite närmare där jag helst bara ville bli brutalt dunkad.

Långsamt, långsamt, pressade jag vibratorn mot tyget, mot min svullna, våta fitta, mot öppningen som kändes som epicentret för all min njutning.

Först började det rinna ur fittan på mig, mjuk, krämig kåthet som kom i små vågor, lite i taget, och rann ner mellan blygdläpparna, skinkorna, över rövhålet och sen mot tyget i mina tights, innan det långsamt, droppe för droppe, droppade ner på yogamattan.

Vågen av lust blev intensivare, jag pressade vibratorn mot fittöppningen, samtidigt som min hand tryckte mot bullen, och mina fingrar höll blygdläpparna så att fittan skulle hållas öppen i byxorna.. pressade vibratorn och släppte, pressade lite hårdare, släppte, pressade och sedan dunkade jag den lite försiktigt mot byxorna och plötsligt, utan att jag var beredd, exploderade fittan i en magisk orgasm.

Closeup fontänorgasm på golvetFontänen var het och generös, men eftersom jag hade trosor och byxor på mig, blev det inte ett så "långt" sprut som det brukar bli, utan allt bara forsade omkring inne i mina trosor och byxor, som en varm, blöt, sexig våg av njutning som smekte min fitta från alla håll, och gjorde njutningen ännu mer intensiv.

Jag gungade med rumpan så att min fitta pressades mot handen i trosorna, gungade närmare och sträckte armen, medans vibratorn fortsatte surra mot klittan och ena blygdläppen. Gungade en gång till och vickade till lite, så kunde jag äntligen nå med handen och mina blöta fingertoppar, och känna mitt fuktiga rövhål som pulserade av vällust i fittsaften.

Med två fingrar, på varsin sida om rövhålet, började jag försiktigt spänna upp det, så att min kåta stjärt öppnades lite grann och det våta som pulserade från fittan på mig, kunde rinna ner mellan skinkorna och smeksamt fylla den lilla öppningen med värme. Det var ofattbart skönt, dels att få den varma saften mot huden både utanpå och lite i rumpan, men också känslan av fingrarna som mjukt men bestämt öppnade hålet och höll fast det, så att pulsen kändes ännu hårdare, ännu mer intensivt, hela vägen från rövhålet upp till klittan.

Min andra, stora fontänorgasm var så intensiv så jag skrek rakt ut och böjde upp ryggen i en brygga. Det var otroligt intensivt, för jag kom både analt, vaginalt och med klitoris samtidigt, plus att fontänen gav en sån intensiv njutning och blötte ner mig ordentligt.

Fukten rann nerför armen så min tröja blev helt fuktig, det rann mellan mina skinkor och blötte ner mina tights ordentligt, över låren och hela vägen ner till knäna, och det droppade från vibratorn i min hand.

Squirting yogaHanden som inte höll vibratorn, handen som jag höll mot mitt blygdben, med fingrarna hårt mot blygdläpparna, och fingertopparna på varsin sida om mitt rövhål, darrade av lust, och fingrarna började smiska och gnugga mot stjärthålet, blygdläpparna och hela fittan. Jag knådade klittan mellan fingrarna och var nästan frustrerad för att jag var så kåt men visste inte vad jag skulle göra med mig själv..

Jag flyttade handen i trosorna, så att jag kom bakifrån istället, mellan skinkorna och en liten bit till, så att jag kunde omsluta min ena fingertopp med rövhålet, medans de andra fingrarna lekte med den känsliga huden runtomkring.. ahhh, fy fan, det bara ilade av njutning genom kroppen och hela underlivet när röven pulserade mot mitt finger, som försiktigt, försiktigt "duttade" lite därinne i rövöppningen.

Med andra handen smekte jag hela fittan med vibratorn, började uppe på fittbullen, smekte ner över klitoris med ett mjukt surrande, och små, lugna tryck. Vidare ner över blygdläpparna och lite på insidan av låret, så att det började rycka i benen på mig. Drog försiktigt vibratorn längs utsidan av blygdläpparna och ner mot rumpan, där jag smekte runt lite och höjde temperaturen ett par snäpp.

När det kändes som om jag inte skulle klara en sekund till, upprepade jag min lilla dans med vibratorn: klittan, ner över blygdläpparna, nästan hela vägen till rumpan och så upp igen.. klittan, blygdläpparna, röven.. Kåtsaften rann ur fitthålet på mig, och det pulserade av längtan efter NÅNTING.

Jag pressade ner vibratorn i trosorna och tryckte in den så den hamnade precis vid fittöppningen. Njutningen fick mig att spruta en kraftig fontän som rann nerför armen, nerför min hand som höll rumpan i ett stadigt grepp, droppade genom byxorna ner på mattan och skvätte mot mitt ansikte och lite varstans.

I orgasmen pressades vibratorn ut ur min fitta, men det var trångt i trosorna, så den åkte in i mitt våta kåthål lika snabbt igen, med ännu en kraftig fontän som följd. Rövhålet nöp till ordentligt runt min mjuka fingertopp som pressade sig djupare in i mig, och med min andra hand dunkade jag in vibratorn igen och igen, i takt med fontänspruten som kom ur fittan på mig.

Tillslut föll jag ihop på den blöta yogamattan, i nåt slags framstupa sidoläge, och bara flämtade och gnydde av eftersvallningarna som sköt genom kroppen.

JAG ÄLSKAR YOGA! 😄

När jag reste mig från mattan, såg jag att yogamattan var täckt av små pölar av min njutning, och mina tights hade stora fläckar, mellan låren, på rumpan och över nästan hela benen, av gosigt blött. Mitt linne var nästan genomskinligt, och det glänste några droppar på mina styva bröstvårtor som pressades mot det våta tyget.

Så jävla hett.

Jag kunde inte låta bli att filma och ta några bilder på mig. Man vet aldrig när de kommer att behövas..

En annan grej som skulle behövas är ett sexlakan under yogamattan!


Övar du yoga?

Finns det sex-yoga, alltså yoga där man övar på att bli mer .. typ.. sexuellt kapabel? Eller ska jag fortsätta satsa på yoga-sex, fast kanske med sällskap nästa gång?


Kommentarer

Populärast just nu: