Vi skålar för mitt ex, del 1 (petting och sex i bastun)

Varje gång jag och gummorna (mitt närmaste tjejgäng) ses, hör det till att vi skålar för mitt ex. Vi älskar honom! Det spelar ingen roll om vi sitter på en tjejmiddag, bara vi, eller om vi är ute på krogen. Helt plötsligt ropar nån av oss

- Skål för Chris!

Och då svarar alla de andra i kör:

- SKÅL FÖR CHRIS!

Chris var mitt första, riktiga förhållande när jag var runt 20, och han har lärt mig det viktigaste jag kan om sex, nämligen att det ska vara snuskigt och härligt, och att inget är fel så länge alla är med på det. Anledningen att vi skålar för Chris, är för att första gången vi hade sex, gav han mig 12 orgasmer och SEN knullade han mig och gav mig några till (det hade aldrig hänt mig med en kille förut, jag hade inte så lätt att få orgasm då, och hade inte fått min första fontän än).

När jag berättade för mina tjejkompisar på nästa tjejmiddag, om de 12 orgasmerna och resten av sexet, så utbrast de allihop "Skål för Chris!"

Sen dess är det en liten tradition vi har, att påminna oss själva och andra om hur bra sex ska vara. För det händer ganska ofta att någon kommer fram och frågar varför vi skålar för nån Chris, och då får vi berätta om att han var så bra i sängen så att vi skålar för honom mer än tio år senare. Det roliga med det är att det brukar leda till rätt gott sexsnack och sållar lite agnarna från vetet om man har med ett ragg i sällskapet!

Nu är ju det här inte en krogblogg, utan det är en sexblogg, så därför ska jag berätta om några av de saker som jag har lärt mig av Chris, som jag tycker är värt att skåla för.


Sex börjar långt innan sexet börjar

Vi bodde långt ifrån varandra i perioder, och det blev många telefonsamtal och sms. Chris var fantastisk på att locka mig, reta mig och hetsa upp mig genom att skicka sms med korta meddelanden om vad han ville göra med mig. Tex "på fredag börjar jag med att massera dina fötter.." och sen inget mer - nästa del fick jag flera timmar senare eller nästa dag!

Han uppvaktade mig inte bara på sms. Han skickade också kort, små brev eller små presenter till mig, till exempel ett par trosor som han ville att jag skulle ha nästa gång han kom hem, eller en massageolja han ville testa på mig. Och vi hade massor av hett telefonsex! Men det får nog bli en egen punkt.

Telefonsex för att lära känna varann

Jag var inte så erfaren när vi blev ihop, och Chris var några år äldre, men vi upptäckte sex tillsammans på ett magiskt sätt. Vi pratade i timmar i telefon varje dag, och ofta blev det telefonsex. Jag tror vi använde det lite för att lära känna varann. I telefonen kunde vi liksom testa olika grejer tillsammans, och se om vi tände på samma saker. Jag kunde berätta för honom exakt hur jag ville bli förförd (vilket han i och för sig hade rätt bra koll på med tanke på hur det gick första gången vi låg med varann) och han kunde berätta vad han tände på.

En gång berättade han att han älskade mina röda yogabyxor lite extra mycket, för de satt så tight över rumpan. Jag hatade de byxorna, så jag använde dem bara när allt annat var smutsigt, men eftersom jag visste att Chris gillade dem, tog jag på mig dem ibland, bara för hans skull. Och då visste han att jag var sugen på honom, så vi hade alltid hett sex efter en dag med de röda yogatightsen 😃

Fantisera tillsammans 

När vi träffades hade vi mycket sex, och bland det bästa var när vi fantiserade tillsammans. Vi kunde ligga i sängen en ledig dag, nyvakna och lite sega, och bara mysa. Så började vi prata om vad vi ska hitta på ikväll.. 

- Ska vi gå ut eller ska vi "stanna hemma"?
- Stanna hemma låter bra, tycker jag
- Vad vill du göra när vi "stannar hemma" då..?

.. och så kunde vi börja fantisera. Vi låg bredvid varandra, under täcket, kanske med kläderna på, och han började massera mina arm och min axel medans jag (otroligt generad och blyg) började berätta vad jag skulle vilja göra. Ju bättre vi lärde känna varandra, desto snuskigare blev våra gemensamma fantasier. Chris älskade att jag var så blyg och retade mig inte för det, tvärtom hjälpte han mig att få vara både blyg och snuskig - samtidigt.

- Berätta nu, vad vill du att jag ska göra med dig ikväll?
- Jag kan inte, det är sååå snuskigt!
- Du vet att jag älskar snuskigt, och jag älskar att fantisera med dig. Bara för att du tänker på något just nu och blir tänd på det, behöver inte det betyda att du kommer att tända på det nästa gång. Vi behöver inte göra det, vi kan bara fantisera om det, och se om vi gillar tanken..

Så tog han tag med handen om min nacke och vred upp mitt huvud så att han kunde pussa min mun, försiktigt, försiktigt, så att jag darrade till av välbehag. Sen lutade han tillbaka huvet och tittade mig i ögonen.

- Nå, berätta nu, Om du inte berättar vad du tänder på, kanske jag berättar nåt du INTE tänder på, och det hade inte varit lika roligt!

Jag log åt hans skämt, borrade in ansiktet i hans bröst och började berätta min fantasi. Långsamt först.

- Jag vill att vi går och tränar. Jag vill bli riktigt svettig, så att linnet blir helt blött, så du ser mina bröstvårtor genom tyget.
- Det gillar jag. jag älskar dina bröst och dina pigga bröstvårtor.
- Men du får inte stå med mig. Du känner inte mig. Så du står en bit bort och tittar på mig, och tittar på de andra som spanar in mig. Du ser att jag gillar det.
- Vad tränar du då?
- Ben och rumpa, jag pumpar knäböj så röven blir stor och hård.
- Då förstår jag att alla kollar in dig. Tjejerna också..

Jag blir så generad att jag måste borra in huvudet hårdare i hans bröst. Hur vet han att jag fantiserar om tjejer ibland?

- Du bänkpressar. Och du har dina de där byxorna, du vet, så jag ser bulan.
- Hahah, du och bulan!

Han skrattar åt vårt interna skämt, jag gillar hans bula, den syns nästan alltid och han gör inget för att dölja den, för han vet att jag blir helt pirrig när jag ser den.

- Du ser att jag tittar på dig och så ler du, och du vet ju hur generad jag blir då..
- Som nu?
- Värre än nu.

Han slutar massera min arm och min nacke, och tar armen runt min midja och lägger handen mot min rygg. Så drar han mig mot sig, tätt intill, och jag känner att han är hård. Han lutar sig mot mitt öra och viskar

- Fortsätt berätta

Så tar han sin hand under min tröja och börjar smeka min rygg, massera mig och trycka på mina muskler så jag slappnar av. Han stoppar ner handen innanför byxlinningen och masserar min rumpa medans jag fortsätter

- Du kommer bort till mig, och ställer dig bredvid mig och frågar om du kan hjälpa dig med nåt. Det är inga människor kvar på gymmet. Det är helt tomt, det är bara du och jag.
- Va praktiskt om det är stängt och låst och vi är helt ensamma där.
- Ja, så är det, jättekonstigt. Jag tror att bastun är på också. Och jacuzzin.

Plötsligt tar han tag i min höft och puttar runt mig så jag hamnar på rygg bredvid honom. han tycker att det går för långsamt, så han sträcker sig över mig och tar en av mina oljor från sängbordet, en värmande olja som pirrar skönt. Så fyller han handen med olja, för ner handen i mina trosor, och häller oljan över min fitta, och lägger handen ovanpå. Värmen sprider sig när oljan rinner ner över venusberget, mina blygdläppar och ner mellan låren. Han ligger alldeles stilla med handen, men jag känner ändå hur det pulserar i mig av lust.

- Ska vi gå till jacuzzin eller bastun först? frågar han. Jag får harkla mig innan jag svarar.
- Bastun. Vi går till bastun. Du håller mig i nacken. (Nu får det bära eller brista, jag är så upphetsad och vill att hans ska tillfredsställa mig, men om jag inte berättar om mina fantasier kommer han inte att fortsätta röra mig. Jag tar ett djupt andetag) När vi kommer in i bastun är den sådär halvvarm, du vet när nån inte fattar hur man ska sätta på den.. Vi blir ännu svettigare. Du smeker och nyper lite i mina bröstvårtor, så jag stönar.

Medans jag berättar, börjar han försiktigt, försiktigt trycka fingrarna mot min fitta, mot mina blygdläppar. massageoljan bränner nästan, och upphetsningen stiger för varje minut. Jag tar min hand och flyttar den, och får känna hans stånd mot min handled. Jag kan inte hålla mig, utan lirkar in handen i hans byxor. Han har inga kalsonger på sig, så det går lätt att få grepp om hans kuk, som är len, hård och ordentligt ådrig.

- Sen smeker du min fitta utanpå byxorna, och jag ser att du är hård. Du lägger ut en av dynorna på bänken och lägger ner mig på den. Sen drar du ner mina byxor lite, men de fastnar.
- Fastnar dem? Hans hand stannar mot min fitta, fingret som precis letat sig in mellan blygdläpparna, trycker försiktigt mot min klitta.
- Ja, jag är så svettig, så de kommer inte nedanför rumpan för de korvar sig.

Jag känner hur han öppnar min fitta med sina fingrar, och jag särar lite på mina ben för att han ska komma åt bättre. Hans finger är varmt av oljan, och värmen sprider sig in i mig, djupare och djupare, när han pressar in sitt finger i mitt fuktiga lilla hål. Jag får lite olja i min hand och kan olja in hans kuk, uppifrån och ner, nerifrån och upp, med mjuka, smekande rörelser. Ibland stannar jag upp med handen och tar lite hårdare tag om roten eller toppen, och vrider min hand lite, eller trycker med tummen mot undersidan av hans ollon. Han stönar och andas in i mitt hår.

- Du kommer inte åt att slicka mig ordentligt, du kan bara kyssa mig precis ovanför klittan, och så får du in handen så du kan känna på min våta.. fitta.. Jag kan knappt prata, för jag njuter så av hans finger inuti mig.

- Är den lika våt som nu? Viskar han i mitt hår.
- Våtare
- Och min kuk.. är den hård?
- Ja.. och den är så fin, och du ställer dig bredvid och liksom över mig när jag ligger på bänken, och så drar jag ner dina byxor, säger jag snabbt, för att det pinsamma ska gå över.

Jag vet att han älskar att jag suger hans kuk, så bara tanken på att få känna mitt tunga mot toppen, gör att han växer lite till i min hand. Jag fortsätter smeka honom, masserar in oljan på hans pungkulor och runkar hans kuk omväxlande snabbt och långsamt.

- Jag tar tag i din kuk med ena handen, och dina pungkulor med andra handen, fortsätter jag fantisera, du står lutad över bänken, och håller dig med ena handen och den andra handen försöker du få ner längre ner i mina våta trosor. Då lyfter jag huvet lite och börjar slicka på din kuk. Ollonet först..

Han andas tungt och pressar sitt finger djupt in i mig. Jag kan känna hur varje muskel i min fitta kniper tag om honom och gnider sig mot hans finger. Långsamt, långsamt drar han ut fingret och börjar smeka och massera utsidan av min fitta och klittan. Jag lyfter mig mot honom, pressar mig mot hans hand. Jag vill ha mer, och det vill han med..

- Jag slickar lite runt ollonet och smeker din kuk innan jag börjar suga, först mjukt och långsamt, så att den blir kladdig och god. Sen suger jag lite hårdare, och pressar in dig djupare i min mun, så att du får massor med gott blött på kuken när du drar ut den ur min mun.

I sängen trycker han sin kuk mot min hand, suckar högt och sliter sig sedan loss och drar av sig byxorna och tröjan. Sedan sliter han upp min tröja och krånglar av den så snabbt att jag nästan blir av med en arm på kuppen. Han drar ner mina byxor och trosor, lite längre än i min fantasi, men bara till precis övre delen av låret, och sedan låser han fast dem genom att snurra runt trosorna så att byxorna sitter fast. Jag kan sära på benen pyttelite för hans hand, men jag kan inte röra mig så mycket. Jag älskar känslan, nu är det upp till honom.. och jag känner hur jag andas tyngre och tyngre.

Han drar täcket över oss båda, häller en ordentlig dos olja på min fitta och sin kuk, och sen tar han tag i min fitta med ena handen igen. Den andra håller han runt min kind, så han kan smeka min mun med sin tumme. Jag pussar och slickar på hans tumme, och han kysser mina läppar. Jag älskar känslan av hans tumme och hans tunga i min mun, och känner att jag börja tappa kontrollen ännu mer.

- Knullar jag dig i munnen sen, frågar han och tar ett lite stadigare grepp om min kind.

Trots att jag är så kåt, blir jag generad och en ilning skjuter genom kroppen innan jag viskar:

- Ja..

Kåtheten strömmar genom min kropp som pulser, och den förstärks av bilderna som spelas upp för mitt inre.

- Fortsätt berätta, snart ska du få komma, säger han och börjar massera utsidan av min fitta med cirklande rörelser. Jag har börjat runka hans kuk rytmiskt och långsamt, med den varma oljan som rinner mellan fingrarna på mig och ner över hans kuk. Jag njuter verkligen av att känna pulsen, ådrorna och den mjuka huden, och fortsätter berätta min fantasi som nu utspelar sig som i full HD i mina tankar..

- Okej, du pressar ner mig på bänken och vrider mitt huvud så du kan stå på knä på den andra bänken, och ha kuken rakt framför mitt ansikte. Så pressar du in den i min mun, och samtidigt tar du tag i min fitta och håller du vet sådär som du gör..
- Som du älskar?
- Ja, och du gnuggar den, så jag får anstränga mig allt jag kan för att sära benen så att du ska komma åt bättre..
- Som nu?
- Ja.. jag kvider av njutning, när jag känner hans hand smeka min fitta, och jag inte kan öppna benen mer än en liten jävla skitglipa som han inte får in varken handen eller kuken genom. Jag blir irriterad och stönar argt och försöker trycka mig mot hans hand för att få komma, eller åtminstone få njuta mer. Han fortsätter att smeka mig, reta mig och massera mig och jag fortsätter berätta

- Du retar mig precis så här i bastun också. Vi är svettiga och varma, och kläderna klibbar, du nyper mig i bröstvårtorna genom linnet, drar ner linnet så mina bröst poppar ut, och smeker mina bröst. Jag älskar det, det är så skönt, det går rysningar genom hela kroppen. Så trycker du kuken in i munnen igen, lite djupare, och igen, ännu djupare. Jag får gapa riktigt stort och du växer i min mun. Jag fortsätter smeka dina kulor med ena handen, och med den andra håller jag om dig. Jag älskar att känna hur du fyller min mun och hur det rinner från min mun..

- Dreglar du, älskling? Suger du min kuk så djupt så du dreglar? frågar han
- Ja..
- Bra.

Igen går rysningarna genom min kropp, och nu märker han att han måste låta mig komma i alla fall en gång, innan jag kan fortsätta berätta mina fantasier. Han låter tummen glida över mina läppar, kysser mig en gång till och säger med bestämd röst

- Duktig tjej.

Han vrider mig lite i sängen, så att han kommer åt bättre, sen tar han tag om mitt ansikte igen, så jag ligger tryggt och säkert i hans ena hand. Den andra handen smeker min klitta uppifrån och ner, uppifrån och ner, med den varma oljan. Han märker att jag är på väg att komma, jag spänner mina ben i min fångenskap, försöker lyfta rumpan så att jag ska komma närmare hans hand och få känna mer av honom. Min andning blir tyngre och jag har svårt att fästa blicken. Det bara snurrar i huvet på mig.

Han klappar lite på utsidan av min fitta med sin hand, och hjälper mig att sära på benen, så att han ska komma åt bättre. Sen tar han ett fast grepp om hela fittan, med tummen precis vid klittan, och börjar gunga den, fram och tillbaka åt olika håll. Det är svårt att förklara, men han masserar liksom fittan och klitoris samtidigt, jag vet inte vad han gör men det är underbart och jag känner att vågen kommer genom kroppen på mig.

Jag känner mitt hjärta pulsera i fittan på mig, och för varje gång han gungar med handen med min fitta, så trycker han hårdare och längre mot min klitta, och jag får svårare och svårare att andas. Jag vet inte vad han gör, min kropp spänner sig och fittan drar ihop sig i små rytmiska rörelser. Orgasmen kommer långsamt, så jag hinner njuta av varje stegring av njutningen, medans Chris fortsätter att bearbeta min fitta, lugnt och metodiskt.

Njutningen förstärks av att jag har hans ådriga kuk i min hand, för i mitt sinne står han ju och knullar min mun i en svettig bastu, och jag känner smaken och doften av hans kuk. I verkligheten ligger jag i min säng, med hans hand som håller mitt ansikte, och hans fingrar som masserar mig till orgasm. Han känner att jag är på väg, så han börjar smiska min fitta med mjuka fingrar, det är fantastiskt skönt, min fitta drar ihop sig hårdare och hårdare, och mer och mer intensivt. När jag når toppen av klimax skriker jag rakt ut, för det exploderar i mig. Han masserar lugnt utsidan av mig genom hela orgasmen och medans jag försöker få tillbaka andan.

- Bra, säger han sen, och pussar min mun medans jag ligger och flämtar.

Jag andas några djupa andetag, han smeker mina läppar med sin tumme, och pussar mig i ansiktet och på munnen. 

- Du gör mig så kåt, säger jag mellan andetagen.
- Jag?! Det var ju DIN snuskiga fantasi!
- Ja, men du vet vad jag menar, dessutom är den inte klar än..!

Jag har fortfarande hans kuk i handen, smeker den och håller den, men jag vet ärligt talat inte om jag har gjort någonting som varit skönt för honom den senaste stunden, jag har bara njutit 😄 

- Ge mig mer olja, ber jag, så ska jag berätta hur det går för oss där i bastun..

Chris suckar belåtet och häller olja över min hand och sin kuk, så lägger han sig tillrätta i sängen och tittar på mig med ett öga.

- Okej, gumman, nu vill jag veta hur din fantasi slutar.

(Fortsättning följer...)

Kommentarer

Populärast just nu:

Knullad på en brits på mottagningen