Jättens comeback

 Jag svarade inte på hans sms. 

Jag var upptagen med annat, och min telefon döljer aviseringar om jag inte öppnar dem direkt, så jag missade att han messat mig. .. rätt många gånger.


Till slut skrev han ett förtvivlat "Ska vi inte knulla mer?" och som av en händelse var det just detta sms som jag uppmärksammade och svarade på.

Han kom hit samma kväll.Och eftersom det här är en sexblogg och inte en crossfit-blogg, så ska du få veta hur vi hade det.

Guuud, vad han var sexig! Vi började kyssas så snart han kom in genom dörren, och jag ville (och försökte) klättra upp på honom och grensla honom mot väggen, men han föste mig baklänges genom hallen med ena handen på min höft, och den andra med ett fast grepp om min nacke samtidigt som han kysste mig.

När vi kom in i vardagsrummet, la han handen mjukt på min axel och pressade lugnt ner mig på knä så att jag kom i ögonhöjd med hans kuk. Jag la händerna mot hans härliga rumpa och tryckte ansiktet mot den stenhårda bulan i hans byxor. Sen drog jag ner hans byxor och kalsonger och borrade in mitt ansikte i hans kuk. 

Med händerna på hans skinkor tryckte jag honom mot min mun och min tunga, och slickade, kysste, pussade och smekte hans kuk från alla håll, innan jag gapade stort och pressade hans kuk in i munnen genom att trycka honom närmare mig.

Helvete, vad han är stor. Eller så ses vi för sällan, så jag inte hinner vänja mig. Det är så otroligt skönt att känna munnen spännas upp av hans stora kuk, och känna hur den, lite i taget, tränger djupare och djupare.
 
Big dick Blowjob

 
Till slut kunde han inte hålla sig, utan tog tag bakom mitt huvud och pressade in den sista biten så att jag fick kväljningar och tårar i ögonen. Han drog ut kuken och lät mig spotta på den, och ta några djupa andetag, innan han tittade på mig med sin kåta blick och frågade;

- Igen?
- Igen, gnydde jag till svar. Jag kunde nästan inte kolla honom i ögonen, för att jag var så kåt.

För mig, är det en magisk känsla, att få kuken så långt det går i munnen och halsen. När jag inte får luft, kväljer och för en sekund är helt utlämnad till min killes godtycke.. det gör mig otroligt upphetsad.

När det gått ett tag utan den upplevelsen, blir kräkreflexen känsligare, men det går att träna bort ;)

När han pressat kuken in i munnen ett antal gånger, kom den djupare och djupare för varje gång och jag kunde höra att han njöt lika mycket som jag. Vid det här laget var jag helt galen av lust, och smekte mina bröst med ena handen, och pressade honom mot mig, med den andra handen på hans ena skinka.
 
Deep throat


- Så ja, mumlade han medans han njöt av att insidan av min mun och min hals smekte hans kuk.

Tillslut var jag helt yr av kåthet, och klarade inte av att hålla mig mer. Jag måste få sitta på kuken och komma, typ NU. Jag pekade mot sovrummet.

- Kom igen. Nu.

Han tittade på mig och log nöjt, medan han hjälpte mig upp, och hjälpte mig till sovrummet. Han klädde av sig och la sig på sängen, och jag slet av mig mina kläder och kröp upp och satte mig grensle över honom.

Medans han rullade kondomen över kuken, smekte jag mig själv och fick några våta orgasmer som sprutade ner hans händer och hans kuk. Varje gång mina fontäner träffade hans hud, suckade han av njutning, och jag kunde se hans kuk rycka till.

Till slut fick jag äntligen sätta mig över honom och känna hans varma kuk mot min fitta. Det kändes som att jag kände hans varje hjärtslag möta mig och jag öppnade mig lite och gled ner över kuken en liten bit, medans jag tittade i hans ögon.

Jag älskar känslan av att vilja pressa in kuken, men det går inte, för jag är så trång, och han är så grov. Men den här gången ville jag känna hela hans kuk i mig, utan dröjsmål, pronto! Så jag tog en olja och hällde över hans kuk, något som jag älskar, för det är så vackert att se oljan rinna..

Men sånt fanns det inte tid för. Nej, jag var helt galen av lust, och ville bara känna honom fylla mig.  När han började retas med mig genom att inte låta mig få sätta mig ordentligt över honom, blev jag så frustrerad så jag satte ena knät i bröstet på honom för att pressa ner honom, och så satte jag mig över honom, på snedden.

Han skrattade nöjt när jag skrek rakt ut av njutning. Hans kuk fyllde varje centimeter av mitt kåta hål, och jag satte mig tillrätta och började rida honom som en galning. Mina höfter gungade och jag pressade mig närmare honom.

Han tog mina bröst i sina händer, och lekte mjukt med mina små, styva bröstvårtor så att det flimrade för ögonen på mig. Jag tryckte in hans kuk längre in, och masserade honom med insidan av min fitta, så att han stönade och nöp ett hårdare tag om min bröstvårtor.

Sen reste jag mig upp på knä och fick den hårdaste orgasmen jag fått på länge. Jag vek mig dubbelt, borrade in ansiktet mot hans hals, stönade högt och sprutade en kraftig fontänorgasm över hans mage, hans bröst, hans kuk, hans lår, hans armar. Det ville aldrig sluta, hela min kropp spändes, när jag exploderade gång på gång, ståendes grensle över honom.
 
Beautiful squirt

 


Jag minns inte så mycket mer på en stund, jag drack vatten, fortsatte att rida honom. Lutade mig fram och kysste honom samtidigt som jag exploderade i orgasm efter orgasm. Han höll fast mig mot honom, och pressade sig djupt i mig medans jag kom över hans kuk, så det rann ner över honom.

Tillslut orkade jag inte mer. Min fitta var helt slut, och jag var trött i hela kroppen. Jag ramlade ihop på honom och andades tungt, och kände mina hjärtslag pulsera mellan mina ben.

- Jag orkar inte mer. Jag orkar inte.. komma... mer.. flämtade jag

Han skrattade högt och pussade mig i pannan.

- Det gör inget, du har ju faktiskt fått ungefär hundra orgasmer här, den senaste timmen.

Jag la mig bredvid honom, och pekade på mitt bröst och min mun, och han förstod precis vad jag menade. Han drog av kondomen, ställde sig grensle över mig, och lät mig hälla olja över hans kuk. Så läckert. Han suckade djupt och lutade sig närmare när jag smekte hans oljiga kuk och slickade hans kulor med min mjuka tunga.

Min ena hand masserade hans kuk, och med min andra hand tog jag tag i hans skinka och föste honom närmare mig, så att jag kunde slicka honom ordentligt djupt mellan låren. Han stönade högt när min tunga nådde hans rövhål, och jag tog hans hand så han skulle kunna runka kuken själv, medans jag gick loss på honom.

Jag älskar att se min kille runka sin kuk, det är så otroligt sexigt. Ännu sexigare att få ligga mellan hans lår och skinkor, och göra honom galen med min tunga i hans röv, och känna hur han runkar sin kuk ovanför mig.

Efter en stund började han röra sig snabbare, och tryckte sig hårdare och hårdare mot min mun och min tunga. Han var blöt av min saliv och smakade fitta och snusk och helt underbart. Jag var tvungen att smeka mig själv medans jag knullade honom med tungan.

Så reste han sig upp, och tog tag i mitt ansikte, och tryckte in kuken i munnen på mig. Jag tog min ena hand och masserade hans kulor och hans rövhål, medans min andra hand kelade med min fitta, som inte alls hade kommit för sista gången.

Han juckade några snabba i min mun, innan han tog ut kuken och runkade den framför mig. Då kom jag, så jävla hårt. Jag bara skrek och njöt av att känna min fitta krama mina fingrar medans han fick sin orgasm över mina bröst. Hans varma sperma träffade mig i munnen, på läpparna, på kinden, halsen och över brösten, och för varje gång jag kände en varm explosion mot min hud, pulserade min fitta.

Efter en stund ramlade han ner bredvid mig med en lång suck och ett litet skratt.

- Du älskar verkligen att knulla, Anna.

Ja. Det gör jag.

- Nästa gång vi ses ska jag knulla dig i röven.

En ilning gick genom min kropp när jag tänkte på hur otroligt smärtsamt skönt det skulle vara att få hans kuk i röven.

- Ja, det ska du.
 
 


 

Kommentarer

 1. Älskar dina storys. Och älskar att har så lätt för att få fontänorgasmer.
  Fick du hans kuk i röven. Hopps inte rövhålet sprack då.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja, jag kommer ganska lätt med rätt person, det är nåt magiskt, tror jag 😍

   Radera

Skicka en kommentar

Populärast just nu:

Knullad på en brits på mottagningen