Nersprutade bröst - en liten varning

 Om det är så att du, som jag, gillar att killen sprutar ner dig FULLSTÄNDIGT.

Så kanske du gillar det så mycket, så att du suger av honom när ingen av er egentligen har tid.

.. på en plats där det egentligen inte är så lämpligt

att en kvinna njuter av en mans kuk med munnen, och sen får hela ansiktet, munnen, brösten och armarna nersprutade av en ordentlig jävla gotte-sats av den sexigaste krämen som finns.

Då kan det vara smart att torka bort så mycket av spermakrämen som möjligt, innan du börjar springa runt i rummet och leta efter kläderna som flög av för en liten stund sen.

Bara ett tips.

För om du inte torkar av dig, så KAN DET HÄNDA att du råkar komma emot en tung sammetsgardin i en mörk färg, och liksom mjukt, men ändå bestämt, torkar av en ganska stor mängd sperma på nämnda gardin. 

Och då blir det liksom ÄNNU MER bråttom, eftersom du helt plötsligt inte bara måste torka av resten av satsen från kroppen, hitta dina kläder, och (rekommenderas) klä på dig - utan även måste stapla stolar som en berusad akrobat, för att klättra upp i ett inte så privat fönster (fördel om detta görs påklädd, men det går snabbare om du fortfarande är topless) och slita ner en nerkladdad gardin som sedan bör gömmas långt inne i ett skåp som inte ser ut att användas särskilt ofta, medans mannen som sprutade ner dig, skrattar och försöker att hjälpa till med att hålla stolar, slita i gardinkappa och försöka stänga nämnda skåp med snuskig gardin.

Så, nersprutade bröst torkar vi av snabbt (när vi inte är hemma och kan fotografera dem och leka med geggan).

Det enda roliga med det är, att hålla masken när det inte finns gardiner att dra för när solen börjar lysa in i konferensrummet, och du ser ditt handavtryck högt upp på fönsterrutan.Kommentarer

Populärast just nu: