Analsex med den grövsta kuk jag nånsin sett

Å, herregud, det var inte lördag, men det kändes som det!

Jätten smsade:
"Vi ses ikväll och då ska jag knulla din härliga röv"

Kvalitet på smsen från den mannen, alltså.. 😍

Och eftersom det här är en sexblogg och inte en Formel 1-blogg, så ska jag berätta om hur det gick.

Jag tog en lång och skön douche-dusch, oljade in hela kroppen och klädde på mig underkläder med lite extra sexiga band och remmar. Ovanpå dem en ganska tunn, vid tisha och haremsbyxor. Jag älskar att ha riktigt sexiga underkläder, särskilt under "inte så sexiga" kläder.

Jag var på fantastiskt bra humör när han kom. Det var så länge sen vi sågs, och han tittade på mig med en sån där busig blick.. jag kände hur min puls ökade.

I vanlig ordning ramlade vi omgående in i sovrummet, och han klädde av sig själv tröjan, och mig allt utom min bh och trosorna (ett säkert tecken på att de är sexiga!). Han la mig rygg på sängen och började kyssa mig och smeka mig. Jag var otålig och sträckte mig efter hans kuk, men han flyttade sig lite i taget, tills jag gav upp och la händerna bakom huvudet.

Han höll sina händer på mina höfter och lyfte mig mot hans mun, pussade försiktigt på mina trosor och andades på min hud. Jag älskar känslan av hans mjuka andetag mot min hud, så jag lyfte mig mot honom, högre och högre tills han med en mjuk hand pressade ner mig i sängen igen.

Så fortsatte han att kyssa mig och andas på mig, genom det tunna tyget. Han tog tag i tyget och drog ner trosorna en liten bit, och kysste min klitta med sin mjuka mun. Jag kände hur det började rinna från min fitta, ner mellan mina skinkor. Han märkte det, och pressade sin mun hårdare mot mig, och lät tungan glida mellan mina våta läppar, ner mot mitt kåta hål.

Jag tog tag i hans huvud, tryckte honom närmare mig och pressade in hans sköna mun mot min fitta. Jag njöt av hans andedräkt mot min hud, hans mjuka läppar och sköna tunga som lekte med mig. Han drog ner mina trosor och särade mina ben så att han kunde komma ännu närmare och jag stönade högt när han kysste min fitta igen och igen.

Jag exploderade in en hård fontänorgasm, och sprayade hans mun med squirt. Han höjde huvudet och mötte min blick och utan att släppa mig med ögonen gick han ner och fortsatte att reta mig med tungan. Jag exploderade igen, kände hur jag sprutade en hård fontänorgasm på hans bröst, kände hans blick på mitt ansikte, kunde höra hur jag skrek av njutning och känna hur hela min kropp spändes.

Han brottade isär mina ben lite till, och fortsatte kyssa mig medans hans smekte öppningen med sina våta fingrar och smekte in ett finger i mig. Jag blev helt vild, älskade att känna hur han öppnade mig centimeter för centimeter och jag pressade mig mot honom. Min fitta kramade hans finger och försökte få honom djupare in i mig. Han drog ut fingret och jag kom igen.

Han kysste min klitta och resten av min fitta, innan han lyfte mina höfter och lät tungan nudda vid min rumpa. Jag satte hälarna i madrassen och försökte trycka mig mot honom, men han bara la handen lätt på min mage och pressade ner mig igen, fortsatte kyssa mig och reta mig med sin tunga.

Jag kände hur han började trycka in två fingrar i mig, och pressa dem mot insidan av mig, och jag kom direkt. Det bara rann ur mig, och ju längre in han pressade in fingrarna, desto blötare blev det. Han fortsatte att kyssa mig på klittan och runtomkring. Min fitta kramade om hans fingrar, och jag pressade mig mot honom medans hans med små stötar kom djupare in i mig. När han fått in fingrarna så långt som möjligt, började han dra ut dem, långsamt, medans han pressade uppåt, mot insidan av min fitta.

Jag stönade högt av njutning, och när han drog ut fingrarna helt, kom orgasmen direkt. Jag kom i hans mun, på hans hand, hans hals, på hans bröst och lite varstans. innan jag hann lugna mig, medans min fitta fortfarande spänd i orgasmen, lyfte han mina höfter igen och slickade mitt blöta rövhål. Så skönt!

Jag satte hälarna i madrassen och den här gången lät han mig stå så, i nåt slags halv brygga, med benen isär så att han kunde komma åt att kyssa min röv, samtidigt som han smekte min fitta med sina fingrar. Fittsafterna bara rann om mig, och droppade ner på sängen, jag vet inte ens hur många gånger jag kom.

Jag älskade att känna honom öppna min röv med sin våta tunga, och längtade efter att känna honom fylla mig ordentligt med sin härliga kuk. Samtidigt som jag var lite orolig över hans enorma kuk i min lilla stjärt.

Det var som att han läste mina tankar.

(Fortsättning följer..)

Den lilla rumpan

Kommentarer

Populärast just nu: