Analsex - hygien

Inlägget innehåller annonslänkar till produkter jag rekommenderar, från min samarbetspartner Lastbryggan som har ett stort och prisvärt sortiment av heta grejer.


Äntligen lördag! 

Och eftersom det är lördag, och det här är en sexblogg, så tänkte jag skriva ner några tips om hygien inför analsex.

Det enklaste, minst avancerade sättet att förbereda sig, är att gå på toaletten ungefär en halvtimme/ timme innan det är dags, och sedan duscha som vanligt.

Det är inte nödvändigt att tvätta insidan, men: att skölja rent kan för en del innebära att sexet blir skönare. Även för den som bara vill bli fingrad på, eller slickad, kan det vara en hit att testa att skölja sig innan.

Jag, och säkert många fler, tycker att det är skönt att vara ren inför anal play, för att det är lättare att slappna av och verkligen njuta.Testa och se vad som passar dig.

Ett sätt att skölja, är att fylla en douche (ja, nu vet du varifrån uttrycket "douche bag" kommer ifrån!) med lagom varmt vatten, och föra upp pipen i rumpan. För att tömma douchen (och fylla rumpan) med vatten, pressa bara på blåsan. Håll kvar "pressen" när du tar ut douchen, så att du inte suger upp vattnet igen.

Håll kvar vattnet en liten stund, och töm sedan i toaletten. Upprepa tills vattnet som kommer ut är klart. Gör rent douchen efteråt.

Ett annat sätt, och min favorit, är att skölja mer, nämligen så mycket som möjligt. Då är tex Water Clean Anal Shower Power en go produkt. 

Det är ett munstycke som du sätter på din vanliga duschslang, och sedan för upp i rumpan (eller så spolar du bara mot öppningen, till den öppnar sig, och du får in vatten). Sedan spolar du med lagom varmt vatten på lågt tryck, så mycket som känns bra (vissa gillar detta extra mycket).

 Håll kvar vattnet en liten stund, och töm sedan i toaletten. Upprepa tills vattnet som kommer ut är klart. Gör rent douchen efteråt.

Om du inte har testat att skölja, gör det! Produkterna jag rekommenderade är så billiga, så det kan du unna dig. Även om du "egentligen" inte tänder på anallekar, kanske du gör det lite mer, när du är ren, mjuk och inoljad..Så, nu ska vi njuta av lördagen, tycker jag. Det är ju bara lördag en gång i veckan! ... eller? 😉
 

Kommentarer

Populärast just nu:

Knullad på en brits på mottagningen