Spänning i tillvaron för mina grannar

 Efter att ha använt TheTriplets några gånger (ja, men jag var ju tvungen att testa dem en gång till medans jag skrev inlägget om hur jag hade testat dem.. )

läste jag igenom instruktionerna (typ.. öppnade broschyren och kollade var de tre viktigaste knapparna satt; på/av, vibration och MER, hahaha) och bestämde mig för att nu kan jag det här, nu kan jag slänga allt onödigt.

The Triplets anal beads n vibrator

 


Till exempel de två kartongerna (alltid minst två kartonger till exklusiva sexleksaker) som är täckta av bilder på den svarta besten, och plastförpackningarna som är formade EXAKT som en analplugg med tre kulor (och ett handtag) så att INGEN kan missa vad som legat i dem. Du vet, förpackningarna som min städerska nästan fick se

Jag vill såklart gärna källsortera. Och jag vet inte vad du tycker, men jag tycker att OM man kan skapa lite spänning i tillvaron, så ska man göra det. Och om man kan retas lite med sina grannar, så ska man göra det.

Så jag tänker slänga lådorna och förpackningarna i soprummet som jag delar med alla mina grannar. Utan att lägga dem i en gömpåse. Rakt upp och ner, bara.

Så kan grannarna stå där och få något att fundera på, medans de sorterar sina tråkiga jävla förpackningar. Hehehe..

 

The Triplets box
 

 

Kommentarer

Populärast just nu: