Välkommen hem, din snuskiga jävel

Till dig som hittat hit via en annan sajt.

Det här är en sexblogg och inte en jaktblogg.

Det här är en blogg för vuxna.

Om du är kåt, glad, snuskig, nyfiken, öppensinnad eller jävligt nasty, så är det här din blogg. Det är för dig jag skriver. Du är som jag, och det betyder så mycket för mig att du finns! 

Välkommen hem 💖

Här får du vara precis som du är, och här är jag precis som jag är. Jag tänker vara helt ärlig med dig, och du får vara så ärlig som du vill, med mig. Vill du kommentera så gör det, vill du vara en spökläsare, så var det. Vill du mejla, så säg till, så ber jag Redaktör´n fixa en mejladress, hahaha. 

Jag vill njuta så mycket jag bara kan av livet. Jag är inte så erfaren men väldigt nyfiken - så du kommer att få hänga med när jag testar mig fram. Jag längtar efter att upptäcka snuskiga njutningar och jag vill gärna ha tips! Vad ska jag hitta på härnäst?

För att du ska lära känna mig lite bättre, kan du t ex läsa om:
varför jag laddade ner Knullappen
första gången jag testade Double Penetration
eller när jag hade telefonsex och sprutade ner golvet


Om du vill få ett gott skratt, kan du läsa om 
min våta mus
humor i Knullappen 
eller några tips för den som vill testa yoni-ägg

Jag hoppas att du ska gilla att hänga med mig på mina äventyr. Om du gillar min blogg, så får du gärna följa bloggen och kommentera mina inlägg. Du kan till exempel berätta vad du skulle vilja läsa om?

Jag ser fram emot att dela många heta stunder med dig.

XO,

Anna


Kommentarer

Populärast just nu:

Knullad på en brits på mottagningen