På lördagar knullar vi i röven

 Äntligen lördag! 

Lördagsgodis för de små, analsex för de vuxna.


Har du testat att ha en särskild dag i veckan för en speciell favorit? Eftersom förväntan och längtan är det absolut bästa förspelet instiftade jag, i en relation jag hade, traditionen med analsex på lördagar.

Från början var det tänkt bara som en rolig grej, praktiskt att veta innan att "det blir kuk i rumpan ikväll" med tanke på hygienen, och det är ju alltid bra att ha rätt inställning (jävligt snuskig, that is).

Men det utvecklade sig till en av mina absoluta favoriter, för att vara riktigt snuskig offentligt utan att någon förstod att det var det som pågick. Vi kunde vara på en middag med vänner, eller i kön i mataffären, så utropade nån av oss plötsligt:

- Det känns som att det är lördag idag!

.. och då visste den andra personen precis vad det innebar, nämligen: "Ikväll blir det analsex!" Ofta fick utropet ett brett leende och rodnande kinder som följd. Sen var det svårt att koncentrera sig resten av dagen/ kvällen. 

Vid nåt tillfälle körde vi "lördag hela veckan" och det var en av de bästa veckorna i mitt liv, hahaha.

Nu är jag ju singel och just lördagar är en sån dag som jag inte träffar någon (lördagar är reserverade för vänner). Men jag kan ju leka själv. Och eftersom jag fick en perfekt present av min vän Redaktör'n, lutar det åt ass play deluxe idag.

På lördagar knullar vi i röven. Så det så.

Och idag gör jag det med b-Vibe Triplets.
En fjärrkontrollstyrd, splash-proof, godbit med 6 vibrationsintensiteter och 15 vibrationsmönster.

Jag älskar analsex men jag har inte testat att leka med anal-leksaker eller för den delen att ha nåt i båda hålen, förutom att nån haft ett finger eller tumme där och lekt med.. Förrän en man gav mig Double Penetration med Ebba. Det var bland det skönaste jag upplevt! Hur kan jag inte ha testat det förut?

Ja, jag vet! Helt galet! Man undrar ju om jag bott under en sten tills nu..

Men underbart, för då har jag det bästa kvar att upptäcka..  6 x 15 vibrationsmöjligheter - hur många tror du att jag hinner testa innan jag smäller av? Herreguuud, så härligt jag ska ha det. 

Men först har jag lite annat att ägna mig åt, men med jämna mellanrum idag kommer jag nog att säga "Va skönt med lördag!" och sånt, bara för att det är så roligt, och för att jag ska gå och längta riktigt ordentligt tills jag kan gå loss.

Och nu vet du, om nån i din närhet plötsligt pratar om att det är lördag, både på lördagar och andra dagar, kan det hända att det är för att de vill få analsex.

Jag önskar dig skön lördag! 😉

Kommentarer

Populärast just nu:

Knullad på en brits på mottagningen