OMG OMG OMG - Anal play

 Äntligen lördag! ;) 

(Den som vet, vet. Och den som inte vet, får läsa här först) Jag hade tänkt testa The Triplets. 

b-Vibe Triplets är en exklusiv analplugg med fjärrkontroll, massor av olika vibrationer, snuskigt len yta, och så är den stänksäker, vilket typ är en förutsättning för att jag ska kunna använda den.

Den är rätt stor, men jag har ju en thing för stora grejer som får det att kännas som att jag ska gå sönder, samtidigt som jag njuter till max. Och det här är alltså den första anal-leksaken jag har - vilket är helt orimligt, egentligen. Men hela jag är ju helt orimlig, haha..

I alla fall, eftersom det här är en sexblogg och inte en receptblogg, så ska jag berätta för dig hur det gick med min lördag.

Jag hade en del att göra, och tänkte att det var perfekt att gå och längta efter att få testa The Triplets några timmar, och sen njuta ordentligt. Läsa instruktionsboken och få lite tips på hur jag skulle göra, och sådär. Nybörjare som jag är.

Nu blev det inte riktigt så.

För jag är så löjligt kåt, så jag kunde inte hålla mig ens några timmar. När jag stod i duschen tänkte jag att "jag kan ju lika gärna tvätta rumpan nu när jag ändå står här". Och sen var det ju kört. Mina mjuka fingrar, varmt vatten och en rumpa som förbereddes för snuskiga lekar.. jag blev riktigt kåt direkt.

Jag sprang ut ur duschen med vattnet rinnandes ner över min kropp. Jag stannade vid den stora spegeln i kollade in mig själv från lite olika vinklar. Det hade ju varit perfekt att ta lite foton när jag stod där, genomblöt, med styva bröstvårtor och svullen fitta, men det hade jag inte riktigt tid med. Nästa gång, kanske..

Jag slet fram The Triplets (Tur att jag hade tvättat och laddat dem innan!), fjärrkontrollen, och min grova, stora dildo, och slängde dem på sängen. "No silikon lubricants" stod det på kartongen till The Triplets, mindes jag, så därför tog jag sheasmör och satte en klick på toppen av den minsta kulan. 

Sheasmör är smörigt i konsistensen, men smälter av kroppsvärmen, och blir som en tjock, seg olja. Inte så swooshigt glidmedel, mer trögt och så otroligt skönt. Perfekt för lite anal play om man gillar lite friktion och vill ha kontroll på vart grejer halkar.

Jag la mig inte mot sängen, eller så. Nej, jag stod lutad över den, med benen brett isär och rumpan i vädret (mot fönstret, men det brydde jag mig inte så mycket om just då).

Jag var så kåt så jag satte toppen av Tripletskulan, mot min rumpa direkt, och kunde känna pulsen slå innan jag ens satt igång vibratorn. Jag insåg direkt att det här skulle inte bli nån lång, mysig stund med instruktionsbok och sansad introduktion till 90 olika vibrationer.

Nästa gång, kanske..?

Oljan smälte mjukt mot mitt rövhål, och känslan gjorde mig helt vild av lust. Jag började pressa in den silkeslena toppen i min rumpa, samtidigt som jag stönade högt i täcket. Jag var rätt sugen på att känna stötar djupt i min fitta och få några riktigt hårda, snabba orgasmer.

Anal play

 


Jag vet inte riktigt vad som hände sen. Det gick så fort, och jag var helt vild av kåthet. Jag pressade in den andra kulan, och sen den tredje, och när den spände ut min kåta röv precis lagom mycket, började det rinna om min fitta. 

Jag hittade min stora dildo och stötte den mot min fitta, så det skvätte ner på golvet. Med min andra hand tog jag fjärrkontrollen. Jag vände mig så att jag låg med ryggen på sängen, med fötterna på golvet, och rumpan precis utanför sängkanten. I brygga, redo för hipthrust, om du är inne på styrketräning.

Så fick jag igång fjärrkontrollen, och Triplets började vibrera i min rumpa. Jag hade ju inte läst instruktionen, så jag tryckte på alla knappar som fanns, tills jag hittade en vibration som fick mig att se stjärnor. Jag spände mig i en brygga och exploderade i en fontänorgasm som träffade dildon, min arm och lite annat.

Jag tänkte precis pressa in dildon i fittan och börja knulla mig själv ordentligt, när jag råkade trycka på fjärrkontrollen och ändrade vibration till nån mer dunkande (som jag ÄLSKAR och som gör mig helt tokig).

Känslan i mitt arsle var helt underbar, jag kramade om Triplets och skrek rakt ut när jag fick ännu en hård orgasm. Jag kunde inte ens vänta på att min fitta skulle sluta spruta, innan jag särade benen så långt jag kunde, böjde mig ner på huk, och pressade in dildon så hårt jag kunde i mitt våta kåthål.

Fontänorgasm på golvet


Jag älskar att komma!

Jag sprutade ner min arm, golvet, mina ben, och det rann mysjuice ner över änden på Triplets som var inborrade i min röv. Jag älskar känslan av min egen fontänorgasm som rinner över mig.

Jag kom otroligt skönt, varje gång jag stötte in dildon i min fitta, och varje gång jag drog ut den, nådde jag ett nytt, blött klimax.

Till slut satt jag på huk och bara skakade, mot kanten av min säng. Just då hade jag älskat att ha en stor, stark man som kunde lyfta upp mig i sängen och verkligen få sin vilja igenom med mig.

Istället tittade jag upp och ut genom fönstret för att se om nån hade kunnat se in (oklart just nu, jag får återkomma om det) och skrattade för mig själv där jag satt i min kåta pöl och darrade så jag inte kunde resa mig upp.

Jag älskar lördagar! Och jag ÄLSKAR snuskiga presenter.

Tur att jag fyller år snart!

Vad skulle du vilja ge mig i födelsedagspresent?

Analplugg med vibb

 


 

Kommentarer

  1. Låter sjukt upphättsande! Hade varit extra nice med en bild när den är i dig!

    SvaraRadera

Skicka en kommentar

Populärast just nu: