Blondin med stora bröst brutalt påsatt av gift man

Blondinen med "stora bröst" är jag, och den gifta mannen är min match från Knullappen.

Han är lång, vältränad, snuskig och välutrustad. Och det är ett litet mirakel att det som hände, hände, eftersom jag var så sjukt blyg när vi först träffades. 

Och eftersom det här är en sexblogg och inte en blogg där jag skriver om hur jag nästan har sex (ja, jag tittar på er, alla par som bloggar om hur ni inte får till det) så ska du få veta allt om hur det gick till när jag blev brutalt påsatt i dagsljus.

Vi klickade direkt på Knullappen, och han började fråga ut mig vad jag gillar. "Du söker inte vanilj och mys och så, va.. Utan vill bli rejält knullad?"

MEN JA! Get over here, already..

Efter tio dagars chattande och utbyte av några härliga bilder, skulle vi ses. En tisdag klockan 14, slog min snusk-o-meter i taket. Så fort jag såg honom, visste jag att jag måste få honom. Jag måste känna hans händer mot min hud, hans andetag mot min hals. Jag måste få tappa det och ge mig hän i njutning, och veta att han ger mig allt jag behöver. 

Men som den sedesamma flickan jag önskar att jag var, tog vi en promenad först. Helt onödigt. Jag kunde knappt andas av kåthet, han måste ha trott att jag har världens sämsta kondis, ha! Jag hittade ganska snart en genväg tillbaka hem till mig, och ökade takten medans vi gick och pratade om hur det är att vara ensam kvinna i en ledningsgrupp med bara män, och andra helt ointressanta grejer. 

Vi åkte hissen till min lägenhet och det kändes som om tiden gick extra långsamt tills han stod framför mig och jag kunde känna hans bula mot min mage. Det enda jag kunde tänka var att han var lång, och att jag var så blyg så jag inte vågade möta hans blick. Jag blir alltid blyg. Jag kan inte andas, känner hjärtat slå så hårt att det känns som om det ska hoppa ut ur bröstet, och har svårt att koncentrera mig. 

Jag minns inte ens hur vi hamnade på sängen, eller hur jag kom ur mina kläder (bra jobbat).

Men så satt jag där, grensle över honom, med bara trosor och bh på mig. Mina bröstvårtor putade ordentligt under bh-spetsen. Jag böjde mig fram och kysste honom medan han knäppte upp min bh och började leka med mina bröst. Jag reste mig upp så att han skulle få se min kropp, mina bröst, och mina styva små bröstvårtor. Hans kuk växte lite mellan mina lår, och tryckte sig mot mig. Jag gnuggade mig lite mot den, och den växte ännu lite till.

Så reste han sig upp, och började kyssa mina bröst, samtidigt som hans händer lekte med mina bröstvårtor. Så otroligt skönt! Den ilande känslan i bröstvårtorna, hans varma tunga mot min hud, och känslan av hans hårda kuk mellan mina ben, fick mig att stöna högt. Och det gillade han, han nafsade mjukt i mitt bröst och tog sin ena hand och tog tag i min höft och tryckte mig närmare hans stånd.

Jag kröp ner mot hans skrev, och lekte med bröstvårtorna mot hans hud. Jag fick av honom kalsongerna och slängde dem så långt bort jag kunde. Hans kuk var hård, stor och vacker.

Jag tog hans kuk i handen och började smeka den, samtidigt som jag pussade honom från ollonet ner till roten, och tillbaka igen. Jag hällde olja över hans kuk, hans kulor och mina händer, och smekte honom och runkade honom tills han stönade högt. Jag gapade stort och började pressa ner min mun över hans kuk och försökte få in den så långt in som möjligt och kände hur jag blev kåtare av att känna hans smak i min mun.

Dregglar på hans kuk


Olja är mysigt, men det bästa glidmedlet är gag-saliv, alltså den sega, slemmiga, härliga saliv som kommer när kuken är riktigt långt ner i halsen. Och eftersom det var ett tag sen, och hans kuk är stor och hård, så behövde jag bara pressa lite grann för att kväljas, och kunde spotta en ordentligt kladdig loska på hans kuk och mina händer, som smekte hans kuk, kulor och allt däromkring.

Han höll sina händer i mitt hår, utan att pressa mig eller trycka mig ner över honom, men känslan gjorde mig ändå upphetsad. Jag gillar ju när en kille hjälper mig att fylla min mun och hals..

Jag fortsatte att suga av honom, och massera hans kuk med mina händer, spotta på honom och ibland tittade jag upp och mötte hans blick. Han njöt. Jag la min hand på handen han hade i mitt hår, och visade att jag vill att han ska trycka ner mitt huvud, han såg mig i ögonen och väldigt långsamt började han trycka ner mitt huvud över kuken.

Så. Jävla. Skönt.

Jag andades lugnt och gapade så gott jag kunde, och han stönade och tryckte kuken djupare i mig. Då kunde jag inte hålla mig längre, jag tog min kladdiga vänsterhand och började smeka min fitta. Jag stönade med kuken i munnen och i ögonvrån såg jag hur kåt han blev av att se mig njuta. Han höll ner mig ordentligt över kuken, lät mig andas och vänja mig, innan han knullade min mun med några hårda, bestämda drag.

När han drog ut kuken ur munnen och jag fick spotta på hans kuk, kändes det som om jag skulle svimma av kåthet. Han var så otroligt sexig; lugn, bestämd, kraftfull och kontrollerad. Jag tittade honom i ögonen, medans jag dreglade över hans kuk och min hand, kände hur tårarna rann ner över mina kinder. Han tog sin tumme och torkade bort tårarna på ena kinden. (Så sexigt!) Jag visste inte vad jag skulle säga, mitt hjärta hoppade nästan ur bröstet på mig, och jag kände hur jag rodnade av blyghet och kåthet.

- Snälla.. bad jag och visste inte ens själv vad jag bad om.

Men han visste. Han la mig på sängen, och ställde sig på knä på höger sida om mig, och smekte sin hårda kladdiga kuk. Jag ville typ skrika och morra åt honom att sätta igång och knulla mig, men nåt fick mig att bara andas och vänta på vad han skulle göra med mig.

Långsamt drog han ner mina våta trosor och särade mina ben. Han böjde sig fram och andades på min fitta, samtidigt som han smekte mig på insidan av låret med sin ena hand. Jag lyfte mig mot hans mun, och längtade att få känna hans tunga i min fitta. Jag tog tag i hans kuk, och började smeka och runka av honom.

Så la han sin hand under mig och lyfte mig ännu högre mot honom, medans han hällde olja över min fitta. Hel. Ve. Te. Sååå skönt. Jag älskar att känna olja rinna över min fitta, och han märkte det. Han smekte mig lite med tummen på klittan och fortsatte att hälla olja över mig. Jag särade mina ben så att oljan kunde rinna över hela min fitta och min rumpa. Jag fick min första orgasm, och han drog isär mina ben så att orgasmen blev ännu hårdare. Jag kände hur det rann fittsaft ur mig, mellan mina lår, över mitt rövhål, över hans hand som höll mig i ett fast grepp.

Han böjde sig fram och slickade mig, spottade på mig och mumlade snuskiga saker till min kåta fitta. Jag kom igen, hårdare den här gången. Jag satte ner min vänstra häl i sängen och slet mig ur hans grepp. Jag sprutade en riktigt hård fontänorgasm på sängen, på hans hand, hans arm, hans bröst, hans stenhårda kuk och hans sexiga lår. Jag märkte inte att jag skrek förrän jag blev tyst. Jag andades tungt och öppnade ögonen för att orientera mig.

Han tog tag i mina höfter och rättade till mig lite, så lyfte han upp mig och böjde sig fram och började kyssa min fitta. Hans tunga och mun var perfekta, varma, mjuka och hungriga på att tillfredsställa mig. Jag tog tag i hans hår och tryckte honom hårdare mot mig. Han började smeka mig med sin hand, och tryckte in två fingrar i min fitta. Han knullade mig långsamt och metodiskt med fingrarna, och emellanåt drog han ut fingrarna och lät mig komma med hårda orgasmer. 

Han sa till mig att börja smeka mig själv, och ställde sig mellan mina lår och rullade på kondomen. Jag tycker att en kille som håller på med sin kuk framför mig, är det sexigaste som finns, så naturligtvis smekte jag mig själv och sprutade ner honom med ännu en fontän.

Han drog isär mina ben, och pressade sig in i mig, stor och hård och jävligt sexig. Jag slog benen om honom och pressade mig mot honom. Vi kysstes och han smakade fitta i min mun. Han knullade mig väldigt bestämt, med tunga stötar djupt inne i mig, och jag kramade hungrigt hans kuk med min fitta. 

Jag älskar en kille som kan knulla mig behärskat och få mig att känna att han kontrollerar allt. Då blir jag extra galen och gör allt för att få honom att tappa kontrollen. Den här gången var inget undantag. Jag pressade mig mot honom, kramade hans kuk med min fitta, kysste hans mun och hans hals och han fortsatte att knulla mig, hårt och långsamt. Jag blev kåtare och kåtare, tills jag kom med hans stora kuk långt inne i mig.

Jag kom ihåg att han hade sagt att han gillar leksaker, så jag tog fram min Belladot Ebba, och hans leende gick inte att ta miste på. Han ställde sig vid sidan om mig igen, höll mitt huvud med ena handen, och började knulla mig i munnen med sin stora kuk. Jag stönade högt varje gång han nådde botten i min hals.

Så kände jag hur han särade på mina ben med andra handen, och började pressa in dildon i mig, jag kom så det rann ner mellan mina skinkor, medan han tryckte in den ordentligt i mig. Jag hörde honom mumla att "nu får du inte komma förrän jag kommer i din mun". Ändå rättvist.

Jag började suga hans kuk och pressa honom djupare i min mun. Med ena handen smekte jag hans kulor, som blev kladdigare och kladdigare av min saliv. Han tryckte in dildon i min fitta, och höll den helt stilla. Så satte han igång vibratorn, och pressade dildon mot nån hemlig punkt i min fitta. Jag ville bara skrika av kåthet, men det är ju ganska svårt när man har munnen full med kuk, så jag stönade bara, och fortsatte suga kuken, för att få honom att komma.

Han växte och blev hårdare, och jag kände hur han var på väg att komma. Jag höll om hans kulor och sög riktigt skönt om hans kuk. Han kunde inte hålla sig, utan tog tag i mitt huvud och började knulla min mun hårdare och djupare, så att saliven rann nerför hakan på mig. Så började han komma, han stönade högt och tog ett hårdare tag om mitt hår. Han drog ut kuken ur munnen på mig, och lät mig runka av honom medans han sprutade i min mun, på mina läppar, kinder och hela ansiktet.

Samtidigt pumpade han tre gånger med dildon i min fitta, innan han drog ut den så att jag skulle få komma riktigt hårt. Hans orgasm i mitt i ansikte i kombination med känslan när jag äntligen fick komma.. Jag skrek och exploderade i en fantastisk fontänorgasm som sprutade långt utanför sängen. Han pressade in dildon i mig igen och fortsatte pumpa i mig medans orgasmen klingade av.

Jag lekte med satsen i min mun, slickade rent hans kuk, hans kulor och hans händer, och han kysste mig. 

Och så gick det till när jag blev brutalt knullad av en gift man. Det får han gärna göra om.

Kommentarer

Populärast just nu: