Onani i duschen


 Ja, inte för att duschen var på, men ändå..

Jag blev så kåt av att skriva om Jättens comeback, så jag hämtade

Ebba (Belladot Ebba, en tung dildo med hård vibrator) och en annan liten grej som jag hittade när jag städade garderoben häromdagen.

Och eftersom det här är en sexblogg och inte en skoblogg..

Den lilla grejen är två rosa geishakulor av silikon, med ett snöre emellan. Eftersom jag har mycket kvar att upptäcka bland anala lekar, tänkte jag att jag kunde testa att ha ena kulan i rumpan, medans Ebba fick göra det sedvanliga jobbet av att fylla min fitta. Det finns en liten vibrator i ena kulan, men eftersom jag inte hade laddat upp dem, fick de duga "i stillhet".

Jag satte på lite bra musik, slängde av mig alla kläder på golvet i vardagsrummet, och ställde mig i duschen och oljade in mig med min favoritolja. Sen startade jag Belladot Ebba och jag var så kåt så jag började pumpa med dildon i min fitta direkt. Det tog inte många sekunder innan jag fick min första fontänorgasm.

Gud, vad jag älskar att komma!

Våta drömmarJag fortsatte att leka med dildon, och knep fast den i fittan, samtidigt som jag försökte få in en rosa kula i rumpan. Lite knepigt, kulan var för stor, så jag fick kela lite med fingrarna först. Så himla mysigt! Efter lite fingerpullning och olja, gled kulan mjukt in i rumpan på mig, och jag blev helt vild. Så jävla skönt.

En kula i rumpan, dildon som fyllde min fitta, och så smekte jag min klitta med oljiga fingrar. Orgasmen var helt vild, och så hård så jag inte klarade av att stå på benen.. Jag ramlade ner på knä i min blöta pöl.

De säger att det finns 12 sorters kvinnliga orgasmer. Jag tror att jag fick tre eller fyra sorters samtidigt. Jag älskar den här kroppen och allt den är kapabel att åstadkomma, i form av magiska, underbara, superhärliga orgasmer.

Efter att jag kommit, stod jag kvar en stund, med en dildo och en geishakula kvar i mig, och bara fnissade. Jag fick inte ut dem, jag var så trång, så det var som om jag hade gått i "baklås". Herregud, kvinnokroppen, alltså. Den vet vad den vill.

Nu ser jag så mycket fram emot att köpa lite fler sköna analgrejer, och ha någon att testa dem med..

 Har du några tips på härliga leksaker för rumpan?

Kommentarer

 1. Vilken underbar läsning så här en söndagsmorgonen. Nu ligger man hör rent hård i sängen.

  Hoppas du fick ut geisha kulan efter ett tag.
  Finns ju så många trevliga anala leksaker.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jadå, det är klart att den kom ut. Jag är rätt ny med analgrejer, men jag har fattat att jag har mycket kvar att upptäcka. Det ska bli spännande (och snuskigt...)

   Radera

Skicka en kommentar

Populärast just nu:

Knullad på en brits på mottagningen