Hembesök av man med grov kuk

Det finns några egenskaper hos en man, som jag inte kan motstå. Om han är lång, har breda axlar, ett härligt leende och gillar mig, till exempel.. så är jag såld. 

Tydligen är det inte så viktigt med intressanta samtal och intelligenta diskussioner, som jag trodde,

för med Jätten var chattarna så dåliga stundtals, och vi missförstod varandra så många gånger, så jag trodde nästan inte att vi skulle få till en dejt. Läs mer om hur det började här och här

Men, en av de bästa egenskaperna med Jätten, är att han inte ger upp, så en dejt blev det. Och smeknamnet han fick efter den dejten, är Jätten. 

Och eftersom det här är en sexblogg och inte en fiskeblogg, så ska jag berätta lite om det.

Jätten kom hit och var lång, luktade gott, hade ett härligt leende, och en blick som ville äta upp mig. Jag såg nog ungefär likadant på honom, och så fort han hade fått av sig skorna började vi kyssas.

Jag sa ju att det sprakade!

Vi förflyttade oss till sovrummet, och väl därinne fick vi av oss alla kläder, och jag dök ner på hans kuk som.. som.. som den kåta slampa jag är, helt enkelt.

En fin kuk som luktar gott och blir lite extra hård när jag slickar på den.. är bland det bästa jag vet. Och Jätten ljög inte. Hans kuk var riktigt grov, så jag fick verkligen anstränga mig för att kunna få in så mycket som möjligt av den i min mun. Så jävla härligt. 

Jag älskar att fylla munnen och halsen, men han har så rejäl kuk så det var svårt att få in hela, så Jätten fick pressa mitt huvud mot sig för att hjälpa mig. Jag tror att jag fick min första orgasm typ där och då.

Det var några stunder när jag inte riktigt visste vad vi höll på med (typ som i vår chatt), men tillslut fick jag i alla fall ner Jätten på rygg, och kunde sätta mig grensle över honom. Bara känslan av att ha hans sexiga kropp mellan mina lår, hans kåta blick som gick från min fitta till mina bröst, till min mun, mötte min blick.. och hans fantastiska kuk som tryckte mot min hud.. fick min fitta att pulsera.

Eftersom jag var så kåt, och Jätten har så jävla stor och härlig kuk, fick jag inte in hela kuken på en gång, utan jag fick sänka mig över honom lite i taget. Och eftersom jag var så kåt, och Jätten har så stor kuk, så kom jag varje gång jag sänkte mig lite mer över honom, vilket ledde till att jag fick resa mig uppför att kunna spruta mina härliga fontänorgasmer över hans kuk, hans mage, hans lår.. 

Jag vet inte hur länge vi höll på så; han under mig med en nöjd blick, jag som försökte sätta mig på hans kuk, och fick orgasm på orgasm.. men tillslut tog Jätten tag i mina höfter och pressade ner mig över hans kuk, riktigt långsamt, hela vägen ner.

Att bli fylld ordentligt, av en stenhård, pulserande kuk, är nog det bästa jag vet. Jag tappade det fullständigt och började rida honom och krama hans kuk med min fitta, för att få känna varje centimeter av honom inuti mig. 

Rider hans stora kuk


Många fontänorgasmer är liksom en orgasm (som ibland varar väldigt länge), men med vissa kukar/ dildos, så kan jag få orgasmer som bara fortsätter och fortsätter, och jag kan ha kuken i mig hela tiden (med vissa fontänorgasmer vill man ju bara att kuken eller dildon ska dras ut, så blir orgasmen skönare) och det bara rinner om mig.

Så blev det med Jätten. Det var så otroligt skönt, och jag fick en riktig blackout och bara njöt. En annan bra sak med Jätten, förutom allt jag redan nämnt, är att han är väldigt uthållig, så han lät mig få orgasm efter orgasm, tills jag efter typ trettio minuter, ramlade ihop på honom och kved att jag orkar fan inte mer nu.. 

- Är det min tur att komma nu då, sa Jätten mjukt och jag undrade om det på riktigt finns nåt den mannen gör, som inte gör mig helt vild.

Jätten valde det allra sexigaste sättet att komma på, först satte han sig framför mig och lekte med sin kuk, sen satte han sig på mitt ansikte, så att jag fick slicka och suga hans kulor och hans röv tills han exploderade. Så sexigt, så härligt, och så underbart.

Efter att Jätten fått sin majestätiska orgasm, låg vi där det var minst blött i sängen, nämligen vid fotändan, och snackade lite. Han är mycket smartare i verkligheten, haha! Jag minns inte så mycket av samtalet, dock. Jag blir ju, som sagt rätt bombad efter sex, trött och slutkörd, och vill bara duscha och somna.


Jag vill inte sova med mina ligg, så jag blev extra förtjust i Jätten, när han efter en stunds snack och en dusch, åkte hem.


Kvalitetsleverans av Knullappen. Jag är så nöjd.

Vad skulle ditt blogg-smeknamn vara?


Kommentarer

Populärast just nu:

Knullad på en brits på mottagningen