Han är lång och har stor kuk

 Jag skulle träffa en kille från Knullappen, för att se om vi klickade.


Jag var lite misstänksam, för han hade en bild som såg lite väl mycket ut som en Google-bild "Snygg kille i bil med solglasögon.jpeg", med ett extra filter.

Han förklarade att han inte ville visa mer av sitt ansikte pga hade en relation som var på väg att avslutas. Han skrev att han var lång, vältränad och snygg. Och nånstans här kände jag väl att jag vill gärna se den här mannen. Vem är du, ens, Zlatan?!

Han var ute efter nån att ligga med, och en del saker han sa resonerade med mig, så jag tänkte att antingen får jag skratta, eller så får jag ligga, och det är ju de två anledningarna att jag ens skaffade den här appen från första början. 

Gissa vilket det blev?

Vi möttes i stan. Han stod och väntade, och jag såg på långt håll, att den här killen har riktigt gott självförtroende. Det var inte killen på bilden, i alla fall.

Och lång, det är han inte. Jag är 164 centimeter lång. De flesta män är längre än mig. Lång. Vältränad och Snygg var knappt längre än mig. Och det är helt okej. Förutom att han uppenbart hade ljugit. Ljugit i en knullapp, för att få träffa tjejer.

Hur går tankarna där? "Jag ljuger om min längd och mitt utseende, för när de väl träffar mig så kommer de att vilja ligga med mig ändå" Inte jag. Jag blir så avtänd av lögner, så det förstör liksom resten för mig. Och en så uppenbar lögn har jag sällan varit med om. Jag bryr mig inte om hans utseende, egentligen. Det viktigaste är att vi klickar, och det gjorde vi ju, fram tills det visade sig att han ljugit. Då försvann klicket direkt!

Men nu var jag ju ganska road av att se vad det här för en fåntratt, så vi travade iväg på en promenad. Han hade svårt att sluta kolla på mig, kändes som att han ville äta upp mig mitt i steget.

Det kom fram att han var gift, och hade en familj. Också en sån sak som han kunde varit tydlig med från början, så att jag kunde få välja om det var något för mig, eller inte. (Det kan vara något för mig, om jag känner att killen kan hantera det. Jag har inte lust att bli indragen i något drama - jag vill välja)

Och det värsta av allt.. han hade en riktigt obehaglig parfym. Det här var så långt ifrån någon som jag skulle vara attraherad av, som jag kunde komma.

Efter en kort promenad med lite allmänt snack, kände jag mig klar, och började avsluta.
- Om du vill kan jag följa med dig hem nu, så kan vi ha sex, sa han, eller så kan jag bara massera dig, la han till snabbt när han såg mitt ansiktsuttryck. Jag är bra på att massera!

Jag avböjde vänligt men bestämt och gick fnissandes hem. Väl hemma skrev jag ett kort meddelande och förklarade att det inte klickade för mig och att jag önskade honom lycka till. Men det var inget som Lång, Vältränad och Snygg fäste någon större notis vid.

"Jag tror att jag skulle få dig i rätt stämning med en massage över hela din kropp."

MEN?!

"Jag kan lova att du skulle älska att ha sex med mig. Jag har riktigt stor kuk och du skulle må väldigt bra av att känna den i dig..."

MEN IGEN?! Jag hann inte ens svara på det första flåsiga meddelandet, förrän han skickade ett nytt, ÄNNU flåsigare! Han visste UPPENBARLIGEN inte vad jag mår bra av.

Jag svarade:
"Jag betvivlar inte att du är en härlig älskare, men det saknas ändå något för mig." (För artigt, jag vet. Jag vet, jag vet, jag vet!)

Lång, Vältränad och Snygg var fortfarande inte nöjd.

"Hör av dig om du ångrar dig. Vill du vara med på en trekant med mig och en tjej till, om jag hittar en till tjej?"

PÅ. RIKTIGT. 

Jag måste lära mig att dumpa så att det inte råder någon tvekan om vad jag menar. Vad tror du, är "DRA ÅT HELVETE!" tillräckligt tydligt för den här sortens män?
Kommentarer

Populärast just nu:

Knullad på en brits på mottagningen