Tänd på grannen

 Jag har en härlig granne.

Han är pigg och ser snäll ut, och han har ett par väldigt trevliga träningsbyxor, som sitter snyggt på hans sexiga rumpa och framsidans goa bula.


Ja! Jag kanske har kollat min granne i skrevet.

Ja! Jag kanske sa "Snygga brallor!" 

Ja! Det blir inte mycket pinsammare.

Nåväl, nu var det några veckor sen det hände, och jag har inte sett Grannen sen dess. Han har säkert glömt. "Säkert."

Igår pratade jag i telefon med min väninna Luleå, och hon berättade om en kille hon har en fling på, men inte kan ligga med pga att hennes kompis legat med honom innan. Världens sämsta regel. Men i alla fall. Jag klev in i hissen och då dök han upp.. Grannen med bulan.

Grannen med bulan försökte att inte skratta medans jag gjorde miner åt vad min väninna berättade i telefon. Jag spanade in honom i smyg. Okej, inte i smyg. Det är en jävligt liten hiss. Han vet att jag spanade in honom. Igen!

Jag är tänd på min granne.

Hur jag vet det?

Ja, för det första har jag spanat in hans bula. Och för det andra sminkade jag mig idag innan jag gick till affären, OM han skulle komma då.

Snart kommer jag att börja hänga i trapphuset och vänta på att Grannen ska dyka upp. Eller så fortsätter jag bara att tvätta lakan några gånger i veckan, så kommer vi snart att stöta ihop med varann.

Kommentarer

Populärast just nu:

Knullad på en brits på mottagningen