Min första Double Penetration

Knullappen har levererat lite dåligt efter att mitt senaste ligg var här, så jag fick ragga på traditionellt sätt. Offline. Jag ska berätta om det, för det här är en sexblogg och inte en motorsportsblogg.


Vi kan kalla honom Herr Offline, och honom har jag känt länge. Han är gift. Han är kåt. Och han är snuskig. 

Herr Offline kom hit och han hade med sig presenter! 😍

Den första presenten var en dildo med vibrator. Underbart! Den andra grejen vet jag inte riktigt vad det var. Vi fick den inte att funka, med sugkopp och ett handtag och en vibrator, så jag slängde den i ett hörn och fokuserade på dildon. 

Belladot Ebba, heter dildon (du kan spana in den och andra härliga grejer genom att klicka på annonsen i menyn uppe till vänster på sidan). Han petade i ett gäng batterier och satte igång vibratorn utanpå mina trosor, samtidigt som han nöp mig i ena bröstvårtan. Jag blev knäsvag omgående.

Ebba har inte så surrande vibration, utan dunkande, vilket jag ÄLSKAR, så det var ju en succé direkt. 


Innan jag visste ordet av, låg jag naken på sängen och Herr Offline fyllde mig med fingrarna, lugnt, metodiskt och bestämt. Jag var så kåt så det tog inte så lång stund innan jag fick en riktigt hård fontänorgasm över hans kläder och täckena. Han fortsatte att pulla mig och varje gång han drog ut fingrarna fick jag en ny, hård fontänorgasm. Han hade inte bråttom, utan pressade in fingrarna långsamt så jag kände dem fylla mig, och sen drog han ut dem, lite snabbare. För varje gång blev jag bara kåtare, och kom hårdare.

Jag var helt vild, och jag tror att jag kan ha skrikit ganska högt nåt i stil med "men för helvete, knulla mig, då!" efter en stund när jag kände att det var dags att få kuk i mig.

Men Herr Offline lyssnade inte på det örat, utan istället tog han fram Ebba (som är en ganska kraftig pjäs, trots det flickiga namnet) och jag vet inte hur det är för dig, men för mig är det i alla fall så, att efter sisådär tio eller trettio orgasmer, så är min fitta ganska trång och då kan man inte bara trycka in en dildo hur som helst, även om jag är riktigt blöt, och verkligen vill att nåt ska fylla.

Så blev det nu, typ tvärstopp, och jag blev bara kåtare för varje gång som han pressade dildon mot mig. Tur att Ebba är vattentät. Varje misslyckat försök att få in dildon ens ett par centimeter, slutade med att min fitta sprutade ner dildon, hans hand och allt runtomkring.

Tillslut fick han in den en liten bit, sen en liten bit till, och till slut fyllde han mig fullständigt med den grova dildon. Det var helt underbart att få krama vibrationen ordentligt med min trånga fitta. Den är härligt tung också, så den känns fantastisk att knipa om.

Blir knullad bakifrånHerr Offline vände mig så jag låg på mage, och satte sig själv på mina ben, samtidigt som han fortsatte att mata min fitta med dildo. Jag fattar inte hur han gjorde det, mannen är ett geni som överlistar alla fysiologiska lagar och vi tackar honom för det.

Jag kände hur han särade mina skinkor och spottade på mitt rövhål. Nasty och helt underbart. Jag lyfte upp rumpan lite, så att han skulle kunna fortsätta att pressa in dildon i mig, och det gjorde han. Så kände jag toppen av hans varma, hårda kuk mot min röv.

Känslan av en grov, stenhård kuk mot mitt lilla våta rövhål, i kombination med tanken på hur otroligt jävla skönt det kommer att bli att känna honom fylla mig centimeter för centimeter, fick mig att dra efter andan och rodna av skamfyllt begär.

Jag vet inte hur jag ska beskriva känslan. Så otroligt skönt. Lite tajt, spänt, nervöst först för jag visste inte hur försiktig han skulle vara, och han satt som sagt på min ben. Men han tog det långsamt, pressade in kuken bara tillräckligt långt för att jag skulle vilja ha mer, samtidigt som han fortsatte att mata mig med dildon. Sen stannade han upp och lät mig vänja mig, innan han pressade in kuken lite till, stannade, lite till, stannade.. aaah, jag höll på att bli galen av längtan!

När han fått in hela kuken i mig, och jag verkligen var fylld i båda mina hål, började jag jucka mot honom, och massera hans kuk och dildon med mina trånga hål. Det var första gången jag upplevde Double Penetration på riktigt, och jag älskade det! 

Jag kände hur jag var på väg att få en riktigt hård orgasm, och började knipa om hans kuk, som han pumpade i min röv. Han var också på väg att komma, och tanken på att han skulle spruta, fick mig att tappa det fullständigt.

Jag kom så jävla hårt, i säkert flera minuter. Jag skrek ut min passion i kudden, samtidigt som min fitta och min röv pulserade i vågor av orgasm efter orgasm. Jag kunde känna hur hans kuk växte i min tajta röv, och när han exploderade och började spruta kåtröven full med sin varma sats, var det bland det skönaste jag varit med om. Det var så skönt så jag trodde att jag drömde. Efter en stund avtog vågorna genom min röv, min fitta och min kropp och blev som små svall av njutning och välbehag.

Efter en sån här omgång är jag helt dränerad, vill typ bara dricka två liter sportdryck, rulla ihop mig till en boll och somna. Jag kan inte prata ordentligt, inte stå på benen, inte kolla rakt. Jag är helt färdig, och sååå nöjd.

 Gillar du sexleksaker? Och vad tycker du om Double Penetration?Kommentarer

Populärast just nu:

Knullad på en brits på mottagningen