Hej, jag heter Anna, och jag vill ha sex

Jag har inte skrivit nån presentation till Knullappen än.

Jag vet inte vad jag ska skriva. 

Många som skriver till mig på Knullappen, frågar vad jag är ute efter.

"Vad söker du här?" kan vara en av de vanligaste frågorna näst efter "Hur har din dag varit, Anna?" eller "Vad gör du när du inte hänger här, då? Jobbar du?" (GÄSP; GÄSP och Dubbel-GÄSP)

Jag ska tala om vad jag söker. Jag vill skratta och ha roligt. Jag vill bli inspirerad och överraskad. Jag vill lära mig något nytt, och dela med mig av mina tankar. Men först och främst vill jag skratta. Och knulla. Skrev jag inte det?

Jag älskar att ha sex. Jag älskar att komma. Jag kan få en miljon olika sorters orgasmer. Jag kan komma när jag suger kuk, när en kille slickar på mina bröst, när jag blir slickad eller knullad. Jag kan få fontänorgasmer och vanliga orgasmer och jag ÄLSKAR det! 

Det finns så mycket jag vill upptäcka, lära mig, utforska, uppleva.. jag vill prova allt i alla fall en gång.

Jag vill kunna slappna av fullständigt när jag har sex, även om jag testar något för första gången. Och slappna av kan jag bara göra med någon som njuter lika mycket som jag. Någon som njuter av att det är kladdigt och snuskigt och nasty och härligt. Någon som njuter av att jag får black out (och kanske inte bidrar så mycket till ett inspirerande samtal, just då).

Jag vill känna mig som en snuskig prinsessa, och jag vill gå loss! Jag vill inte missa någon chans till njutning, oavsett i vilken form den kommer.

Underbar squirt

 


Sex är så viktigt för mig, att jag kan gråta av lust. När jag knullar, är jag fri. Jag behöver ha sex ofta. Jag vill inte ha sex med någon som gillar att ha sex. Jag vill ha sex med någon som ÄLSKAR det.

Anledningen till att jag är på Knullappen, är att jag vill bli knullad. Men jag är för blyg för att skriva det.

Kommentarer

  1. Jag slickar dina fötter och suger på dina tår medans du kissar på mig

    SvaraRadera

Skicka en kommentar

Populärast just nu: