Skamlöst telefonsex och onani med fontänorgasmer

Jag matchade med en kille i en annan stad. För långt bort.

Men helvete, vad vi matchade! Vi chattade om vad vi letar efter, och jag skrev som det var, att jag är väldigt kåt och väldigt nyfiken. Jag vill upptäcka allt, uppleva allt, prova allt, och njuta så mycket som möjligt.


Lyllo mig, så var min match generös med att berätta vad han gillar, och hur han gillar det, och jag blev riktigt tänd av att höra honom berätta att han älskar att slicka tjejer i rumpan, och drömmer om att vara med en tjej som får ordentliga fontänorgasmer (Hello!).

Efter en stunds chatt var vi båda väldigt upphetsade, så han ringde mig. Jag trodde att det skulle kännas lite tacky att berätta snuskiga drömmar för nån jag inte känner, över en inte helt knasterfri telefonlinje.

Eftersom det här är en sexblogg och inte en dansblogg, så kommer du att få veta hur det gick.


TYDLIGEN var det inte ett problem alls. Snarare tvärtom. Jag blev väldigt tänd av att höra hans sexiga röst tala om för mig vad jag skulle göra, och vad han skulle vilja göra med mig.

Det tog inte lång tid innan jag stod lutad över matsalsbordet, och stack ner handen i trosorna, utan att ta av byxorna. Min fitta var redan blöt, och jag skyndade mig att pressa in två fingrar. När han berättade hur han vill att jag ska sitta på hans ansikte och spruta ner honom, kom jag första gången. 

Det var tur att jag hade byxor på mig.. Jag kom så hårt att det rann nerför benen på mig, och blev en liten pöl på golvet.

Han fortsatte att berätta om hur han vill slicka mig, knulla mig på alla sätt, och få mig att komma, så att jag kan spruta mina fontänorgasmer i hans mun. Hett.

Han var rätt mycket mer kinky än jag skulle våga vara. (Tror jag.. eller?) Men jag blev så vansinnigt kåt av att höra honom berätta hur han ska fylla min röv med olja och sen knulla mig. Riktigt kinky också, att han vill spruta i min fitta eller min röv, och sen slicka mig ren. 

Allt han berättade, även det jag kanske inte skulle våga göra med vem som helst på första dejten, gjorde mig vansinnigt kåt, på det skamfyllda, underbara sättet. (Man behöver inte gilla allt man gillar att fantisera om, i verkligheten - fantasin är fri)

Jag fick orgasm, efter orgasm, efter orgasm.. jag sa inte så mycket, stönade och skrek mest i telefonen, och pullade mig själv med två fingrar till perfekta orgasmer. Mina kåta juices rann nerför benen på mig, och jag njöt av att känna fontänen i min hand varje gång jag stötte in fingrarna i min fitta. 

Tillslut låg jag med överkroppen på bordet, och stod med ena knät på en stol och det hade ju varit perfekt att bli knullad i den ställningen.. 

Efter en halvtimme hade jag kommit säkert femtio gånger, om inte mer, och han hade kommit två gånger. Jag kände att jag inte orkade mer, och avslutade samtalet snabbt.

Mina byxor var genomblöta, och golvet var dyblött. Jag älskar att jag kan komma så mycket, och att jag där och då, faktiskt inte bryr mig det minsta om golvet, kläderna, grannarna eller nånting annat.

I den stunden är det enda jag bryr mig om, min kropp och min njutning.

Efter lite städning och en dusch somnade jag som en baby, ensam i sängen. Perfekt.

Kommentarer

Populärast just nu:

Knullad på en brits på mottagningen