Nämn inte den svajiga kuken

 Nästa matchning var nästan för bra för att vara sann. Allt "runt omkring" var precis som jag gillar det. Hans attityd, humor och inställning gjorde mig rätt nyfiken på att träffa honom.

Jag är väldigt nöjd med mig själv för att jag såg till så att vi träffades ganska snart, för att han skulle få göra det avgörande testet i matematik.

Jag skojar bara, det avgörande testet är sex. Såklart.Och eftersom det här är en sexblogg, och ingen reseblogg, ska jag nu berätta hur den dejten avlöpte.

Inte tillräckligt bra, kan vi säga! 

Det som gjorde att jag tappade intresset var inte att hans kuk liksom inte kom igång. För det gjorde den inte. Den bara svajade lite grann, och gjorde små ryck för att lyfta på huvet, men orkade liksom inte hålla sig upprätt. 

Jag vet att han var riktigt kåt och riktigt sugen. Det var bara Lillkillen som inte riktigt hade kapacitet att leverera. Och jag vågade inte säga nåt, för kanske trodde Storkillen att det här var fullständigt normalt, så om jag sa nåt, skulle han bli ledsen..? Ens kön är ju liksom det mest privata nån kan kritisera förutom ens matvanor, barn eller husdjur. 

Det är inget "fel" med att ha en lite mjukare kuk, förutom att det faktiskt kan vara ett tecken på ohälsa.

Jag föredrar en riktigt stenhård kuk. En hård och fin kuk gör mig extra kåt, och på nåt sätt tar jag det som en komplimang, att den är så hård och härlig tillsammans med mig. Men om kuken inte har sin bästa dag, finns det ju annat man kan göra med varann..

Jag tror att det skulle ha varit ett mindre problem med den svajiga Lillkillen, om Storkillen hade uppmärksammat att jag var ordentligt kåt och visat nåt intresse för att åtgärda det, eller ens visat uppskattning för att jag var där (och naken). 

Storkillen ägnade istället all sin uppmärksamhet åt att försöka få liv i Lillkillen tillräckligt länge för att han skulle kunna få in den i mig.

Jag vet inte hur det är med dig, men jag blir inte riktigt så tillfredsställd som jag skulle vilja, av att se en snubbe stå på knä mellan mina ben, och desperat runka en halvslak penis, utan att för en sekund släppa den med blicken.

Det här beteendet blir ännu konstigare om man vet att jag var rätt het, där jag låg på rygg i sängen. Snygg, solbränd, långt hår, stora, härliga tuttar med små pigga bröstvårtor, och en härlig fitta som var våt och varm.

Trots detta, höll Storkillen blicken fäst på Lillkillen och la all sin själ i den något meningslösa Första Hjälpen som pågick. 

Han hade ju kunnat gå loss på.. tja... vad vet jag.. kanske mig och min härliga kropp?!

Jag vet inte hur det är med dig, men jag blir väldigt tänd av att gå loss på min partner, och se den tappa det och bli helt galet kåt. Om jag är med en annan person, ägnar jag mig hellre åt den, än åt mig själv.

Om jag någon gång skulle tappa sugen under sexet, så vet jag att det bästa sättet för mig att hitta min knull-geist igen, är att gå loss på min partner och let them have it, helt enkelt. 

Och om det mot all förmodan skulle vara så att det inte hjälpte, utan jag helt enkelt inte hade det den dagen, hade jag fortfarande gått loss på min partner, och njutit till max av att ge min partner en underbar stund.

Jag vet inte hur lång tid som gick innan Första Hjälpen nådde tillräckliga framgångar för att jag skulle få känna Lillkillen i mig. Vid det här laget var kondomen lite kylig, nästan krispig, och det hade varit nästan komiskt om det inte hade varit så jävla tragiskt allting.

Jag vet ju ett antal killar som hade kunnat skämta om det här, som hade gått loss och knullat mig i munnen och slickat mig och kysst mig, och kelat med mina tuttar och suttit på mitt ansikte och njutit av allt förutom kuken-i-fittan-delen av sexet, när nu det var så dysfunktionellt. 

Men inte Storkillen. Han kom med förvånansvärd hastighet när han väl fått liv i Lillkillen, och jag var lite tacksam att det hände, så det blev ett slut på tragiken. 

Jag hade inget intresse av en andra omgång, och Lillkillen kurade tacksamt ihop sig så som småkillar gör när de ansträngt sig. Det här ligget var så tråkigt, så jag behövde inte ens boka tvätt-tid. 

Storkillen var mjuk och glad och ville kela, men jag gäspade rekordstort och föste vänligt men bestämt ut honom.

Jag vill inte träffa honom igen. Svajig balle kan jag förlåta, men det totala ointresset av att gå loss på mig, det är oförlåtligt.

Kommentarer

Populärast just nu:

Knullad på en brits på mottagningen