Den bästa sexbloggen

 Det här är en sexblogg och inte en sminkblogg. 

Jag skriver om sex, och det runtomkring. Tafatta raggningsförsök, misslyckade dejter, och lite av vad som händer på Knullappen, appen jag använder för att komma i kontakt med heta killar. 

 
Jag märker att jag inte är van vid blogg-formatet än. Jag vill gärna gå tillbaka och ändra, om jag inte är nöjd med en formulering, eller om jag vill komplettera med något. 

Är det okej, eller är grejen med en blogg, egentligen, att inläggen ska vara ögonblicksbilder, skrivna rakt upp och ner?

Jag känner att jag vill fortsätta att redigera och förbättra texterna, i alla fall ett tag till. På ett sätt tror jag att jag gör det för att det ger en känsla av trygghet och kontroll. Det jag skriver om är så otroligt utlämnande, så nära och så intimt, så det blir viktigt för mig att orden känns rätt.

Även om varje text inte är det bästa jag någonsin skrivit, vill jag att bloggen som helhet, ska bli den bästa sexbloggen. Rätt kaxigt mål för nån som hittills nått ungefär 10 läsare förutom henne själv 😂

En förutsättning för att bloggen ska bli så bra som möjligt, är att jag är anonym. Det måste jag vara. Jag har inte sex som yrke, jag är en helt vanlig tjej som skriver om mina egna erfarenheter. De som känner mig, familj, vänner och de jag ligger med, ingen av dem vet att jag har en sexblogg. 

Det känns bäst så. För mig. Om jag ångrar mig och inte vill dela med mig av mitt sexliv, är det lätt att avsluta. För killarna jag ligger med. De kanske inte vill medverka till den bästa sexbloggen. Eller så vill de det, och det blir nog nästan ännu jobbigare!

Jag har en person som läser och ger konstruktiv kritik, och så mig själv, som skriver och ger inte så konstruktiv kritik. Det får räcka. Det är nog precis vad som behövs för att det ska bli den bästa sexbloggen.

Det, och några riktigt snuskiga och härliga män att ligga med. Mot Knullappen!

Kommentarer

Populärast just nu: