Äntligen nyknullad

 Grattis till mig! 

Knullappen har levererat!


Efter ett antal torra och tråkiga chatt-konversationer (jag var precis på väg att ge upp Knullappen), dök Mitt Första Knullapps-Ligg upp. Han var så rolig i chatten så att jag skrattade rakt ut. 

Det är det absolut snabbaste och bästa sättet att få mig intresserad. Så även denna gång. Dessutom var han snuskig. Jag kan inte motstå en riktigt snuskig kille.

Vi bestämde att ses nästa dag. På eftermiddagen. Alltså i dagsljus (ja, så kåt var jag). Lärorikt.

Vad jag lärde mig av "dejten" med Mitt Första Knullapps-Ligg:

1. Bjud inte på kaffe. Det tar för lång tid och vem gillar ens kaffe-andedräkt?
2. Knull-lakan på sängen är bra. Jämt. 
3. Kondom.
4. Jag gillar inte direkt att sitta och snacka efter duschen efter ligget. Då är jag helt bombad och vill bara vara ifred.

Jag var så nervös så att jag höll på att kissa på mig. Jag hade ont i hela kroppen. Svettades. Torr i munnen. (Det är iofs bra, då dricker jag mer och då blir det bättre special effects). När vi satt och snackade innan, sa han till och med:
- Varför är du så nervös? Och log gulligt.

Jag hade ingen lust att tala om för honom att han är mitt första ligg efter att jag blev dumpad av inte bara en man, utan två! Först mannen som är Mitt Ex, sen Världens Bästa Ligg, På Riktigt (TM).. 

Men, åter till det viktiga. Jag har för mig att det här ska vara en sexblogg, inte en samtalsblogg.

Jag trodde att jag skulle ha svårt att slappna av med en ny man men öhhh, nejdå, det gick "bra".


Helvete, vad jag älskar att knulla. Mitt Första Knullapps-Ligg var entusiastisk, hade läcker kropp och fin kuk. Jag bjöd på mina bästa special effects, och fontänorgasmerna stod som spön i backen.

Jag minns inte så mycket, för jag fick en ordentlig black out och bara njöt. Det var fantastiskt härligt att få suga kuk också, jag tror att jag kom tre gånger medans han knullade mig i munnen.

Deep throat

 


Efteråt var det bara att samla ihop alla lakan och täcken, hoppa in i duschen och hoppas på att Mitt Första Knullapps-Ligg skulle skynda sig iväg till den där tiden hade verkade ha haft så bråttom att passa när han stressade genom vårt ligg (Jag gillar killar som tar gooood tid på sig, glömde visst informera Mitt Första Knullapps-Ligg.My Bad).

Men tydligen ville Mitt Första Knullapps-Ligg prata. Bonda eller nåt, kanske. Jag samtalade pliktskyldigast om hans kropp och hans jobb, innan jag började gäspa (SÅ PINSAMT!) och han äntligen fattade att här behöver man inte konversera bara för att vara artig, det går bra att dra, och begav sig.

Kvar stod jag med ett berg av blöta sängkläder och ett brett leende på läpparna.

Dagsljus-nervositet, kroppsnoja och all annan oro var som bortblåst. Det finns ingenting som inte ett Ganska Bra Ligg kan fixa.

Bra där, Knullappen!

Kommentarer

Populärast just nu: