Knulldusch - tips

Vet du vad en knulldusch är? Om du inte vet det, behöver du lära dig det omgående 😄 En knulldusch är den där speciella duschen man tar innan man ska ligga.

Inför ett riktigt härligt, snuskigt, nasty ligg vill jag känna att jag är så ren och mysig, så att den jag ligger med kan slicka mig överallt, till exempel.

Jag vill att vi ska kunna njuta ordentligt av varandra, och för mig är det lättare att slappna av om jag är ren, mjuk och inoljad.

Ja, det finns personer som man kan slappna av med, direkt, och det finns ingen blyghet eller nåt att skämmas för, man bara njuter av det härliga och händer de nåt lite awkward, kan man skratta åt det. Så hade jag det med Världens Bästa Ligg, På Riktigt (TM), men vi ses ju inte längre.

Men de flesta jag träffar och ligger med, har jag inte direkt känslan, att här är jag, nu kör vi. Jag är som sagt fruktansvärt blyg tills jag når en viss nivå av upphetsning. Vågar knappt titta i ögonen, vågar inte ta första steget.. helt otroligt generad och blyg.

Aja, skit i det nu. Knulldusch! Vad ingår i en knulldusch? Det är väl upp till var och en att avgöra, men i min knulldusch ingår att jag tar hand om fötterna lite (vill ju inte klösa mina ligg med tånaglarna, haha), skrubbar mig med nån go skrubb, rakar där det behöver rakas, oljar in mig så jag blir mjuk och skön, kanske lägger nån ansiktsmask.. 

Rakning ingår iofs i mina oknullade duschar också, och det är för att jag gillar att ha det så, alltid. Jag gillar att känna mig posh, fixad, fräsch, deluxe - jämt - men i knullduschen blir det ändå lite extra. En douche, till exempel. 

En douche är en rumptvätt. Jag har skrivit om det innan, man sköljer rent rumpan innan sexy time, för att få en skönare känsla och ge en skönare känsla (till den som ska pilla där, slicka eller ge lite petting). 

Jag har fått ett väldigt snuskigt och lite roligt tips en gång, av en kille som var sugarbaby åt en äldre man. Om den som ska penetrera har stor kuk, ska man skölja med varmt vatten, för då slappnar musklerna av, och blir mjukare. Men om den som ska "in" istället har en liten kuk, sköljer man med kallt vatten, för då blir musklerna spända och tighta och det ger mer känsla 😁

Ta det där med kallvattnet med en nypa salt, jag vet inte hur hälsosamt det är..

Även killar som inte vill bli penetrerade, men som kanske gillar att tjejen slickar och smeker det området, kan testa en douche. Jag tycker att det förhöjer känslan väldigt mycket, vad har du att förlora på att testa?!

Vad mer kan ingå i en killes knulldusch, då? Jaaa.. jag uppskattar om killen är rakad eller i alla fall ansad nertill. Det är lättare att kunna gå loss med tungan, munnen och händerna om jag inte fastnar i en tofs och råkar lugga mitt ligg. Och hår i munnen är rätt obehagligt, faktiskt.

Någolunda välskötta naglar, både på händerna och fötterna är också nice. Jag vill inte bli klöst i fittan, och tår med strumpludd under långa naglar är bara inte min grej.

En skrubb och återfuktad hud smäller högt, jag älskar mjuk hud och kan ligga hur länge som helst och bara gnugga mig mot killens kropp om han har len hud. 

Ja, och så måste kuken vara ren. Jag hoppas att det är en självklarhet för alla att tvätta sitt kön morgon och kväll alla dagar, men en liten extra tillsyn inför ett smaskigt ligg, är väl självklart? Vissa människor svettas mer, eller har kroppsvätskor som luktar mer, än andra, men med en bra kuktvål och en bra olja blir alla kukar lena och luktar bara god kuk 😍

Parfym i underlivet är FÖRBJUDET! Man blir av med sitt medborgarskap i Fuckland om man sprayar parfym eller använder parfymerade grejer på könet. Fy fan, va äckligt! Kön ska lukta kön, men fräscht kön. Kön ska inte lukta parfym - och absolut inte smaka det. YÄK.

En del av attraktionen mellan människor beror på våra dofter, så för mycket parfym pajar det konceptet, och det vill vi ju inte.

Apropå doft: andedräkten. Återigen, jag hoppas att det ingår i basutbudet att borsta tänderna, flossa och gör rent tungan morgon och kväll, för alla? Att dricka nån liter vatten om dan hjälper också till. Men inför fucktime kan man ju välja att fräscha till sig lite extra genom att till exempel avstå från kaffe, vitlök, rå lök, tobak och sånt som helt enkelt gör så att andedräkten blir väldigt.. markant.

Nån gång ibland ramlar man ju igång i ett ligg utan att ha hunnit varken doucha eller fixa håret och det gör inget alls - att ligga är viktigare än allt! Och om man sköter hygienen varje dag, så blir det aldrig ett problem med svampinfektioner, jättedålig andedräkt, svettlukt eller sånt, och att den man är tänd på luktar lite ur munnen eller från armhålorna nån gång, är inte ens problem när man gillar varann.

Det är bara det att om det inte tvättas, om tandtråden aldrig kommer fram ur lådan, om naglarna är långa och smutsiga första gången man ses.. då kanske man aldrig får chansen att visa hur fin kuk man har, eller hur bra man är på att slicka röv.

För mig handlar det också om att jag visar min kropp kärlek genom att ta hand om den. Det handlar inte så mycket om att bli snygg, utan om att känna mig gosig och skön.

Med det sagt så får jag nog avsluta här. Det här är ju trots allt en sexblogg, inte en babbelblogg. Men för att det ska bli nåt sex, behövs det svajpas.

Mot Knullappen! (och sen knullduschen! 😂)


Vad ingår i din knulldusch? 

Tipsa gärna i kommentarerna eller på mejl! anna@knullappen.se

 

Knulldusch


Kommentarer

Populärast just nu:

Knullad på en brits på mottagningen